Ευρυτανία: Μπροστά στην ανήλικη κόρη του θύματος η δολοφονία – Ο δράστης πυροβόλησε και το άλογο του αδερφού του



O δράστης έχει συλληφθεί από αστυνομικούς του ΑΤ Κερασοχωρίου, που κατάσχεσαν και την κυνηγετική καραμπίνα ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Καρπενησίου.

Όσο περνούν οι ώρες όλο και περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές για το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε χθες στην Γρανίτσα Ευρυτανίας, όπου άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το άγριο έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δυο αδέρφια, για άγνωστο λόγο, τσακώθηκαν και στη συνέχεια ο ένας πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον άλλον.

To τραγικό περιστάτικό συνέβη έξω από το σπίτι της μητέρας τους όπου τα δύο αδέλφια είχαν πάει για να γευματίσουν.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το vimapoliti.gr τα δύο αδέλφια λογομάχησαν. Λίγο μετά, ο δράστης του εγκλήματος αρχικά πυροβόλησε το άλογο του θύματος, ο οποίος ήταν κτηνοτρόφος και στην συνέχεια τον ίδιο στο στήθος, με ευθεία βολή από κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει ακαριαία

O δράστης έχει συλληφθεί από αστυνομικούς του ΑΤ Κερασοχωρίου, που κατάσχεσαν και την κυνηγετική καραμπίνα ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Καρπενησίου.

Πηγή: skai.gr

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Βουλή: Την άρση ασυλίας του Β. Στίγκα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας

 Η απόφαση ελήφθη παρά την ενημέρωση του κ. Κατσιβαρδά ότι έχει αποσύρει τη μήνυσή του ...

Ιατρικό λάθος και καθυστερημένη διάγνωση κοστίζουν τουλάχιστον 3 εκατ. ζωές

Μέχρι και τρία εκατομμύρια θάνατοι θα μπορούσαν να αποφευχθούν κάθε χρόνο, αν δεν είχαν συμβεί ιατρικά λάθη. Υπολογίζεται ότι λάθη στη διάγνωση ευθύνονται...