Άνω Λιόσια: Συνελήφθη 28χρονος «πιστολέρο»



Αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να πυροβολεί στον αέρα με καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της Τρίτης (15-8-2023) από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στην περιοχή των ‘Ανω Λιοσίων, ένας 28χρονος κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή εντόπισαν τον κατηγορούμενο να πυροβολεί στον αέρα με καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα και την παρέδωσε.

Στην κατοχή του βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν: 10 κυνηγετικά φυσίγγια, πιστόλι κρότου, 9 φυσίγγια κρότου, 2 κάλυκες κυνηγετικού όπλου και 36 κάλυκες όπλου κρότου.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Ο Μάριος Ηλιόπουλος στη Λεωφόρο για το Athens Kallithea

Ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν χάνει παιχνίδι της ΑΕΚ και έδωσε το...

Κόρα Καρβούνη: «Θεωρώ παράλογα τα social media, μου δημιούργησαν ένα είδος θλίψης»

«Θεωρώ ότι είναι παράλογο γιατί υπάρχει μία επίπλαστη τελειότητα, θετικότητα κι όλα είναι πανέμορφα», είπε η Κόρα Καρβούνη. Για τον λόγο που αποφάσισε να...

Κατιάνα Μπαλανίκα: Στο «Ντόλτσε Βίτα» έπαιξα την Σάσα σαν γκέι – Ποια γυναίκα λέει τέτοιες ατάκες;

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε για το ρόλο της «Σάσας» στη θρυλική σειρά «Ντόλτσε Βίτα» αποκαλύπτοντας πώς έβαλε τη δική της «πινελιά» που τελικά,...