Η είδηση του εντοπισμού των 18 απανθρακομένων μεταναστών στη Δαδιά από τα διεθνή μέσα


Δεκαοκτώ πτώματα έχουν εντοπιστεί σε δασική περιοχή της βόρειας Ελλάδας που πλήττεται από πυρκαγιές τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, αναφέρει το BBC

Την τραγωδία με τον εντοπισμό απανθρακωμένων σορών μεταναστών στο δάσος της Δαδιάς, στον Έβρο, που καίγεται από χθες, μεταδίδουν με έκτακτη είδηση ήδη τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

Δεκαοκτώ πτώματα έχουν εντοπιστεί σε δασική περιοχή της βόρειας Ελλάδας που πλήττεται από πυρκαγιές τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, αναφέρει το BBC. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νεκροί μπορεί να ήταν μετανάστες. Στο σημείο στο δάσος της Δαδιάς κατευθύνεται ιατροδικαστής και ανακριτική ομάδα, επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα.

Τις καμένες σορούς 18 ανθρώπων, που πιστεύεται ότι είναι μετανάστες, βρέθηκαν σήμερα σε μια απομακρυσμένη αγροτική περιοχή στη βόρεια Ελλάδα, όπου οι πυρκαγιές καίνε εδώ και μέρες. Μια σειρά από πυρκαγιές συνεχίζουν να προκαλούν όλεθρο σε όλη τη χώρα και έχουν προκαλέσει μαζικές εκκενώσεις από τουριστικά σημεία, αναφέρει η Daily Mail.

daily mail

Mε τίτλο «Δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα: Βρέθηκαν νεκροί 18 άνθρωποι στην Περιφέρεια Έβρου» μεταδίδει την είδηση το CNN Turk στην κεντρική σελίδα του.

cnnturk

Τα πτώματα 18 ανθρώπων βρέθηκαν σε μια περιοχή της βορειοανατολικής Ελλάδας, όπου οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με μια μεγάλη δασική πυρκαγιά καθώς ο καύσωνας, που έσπασε ρεκόρ στα τέλη του καλοκαιριού, συνεχίζει να κατακλύζει μεγάλο μέρος της Ευρώπη, αναφέρει o Guardian και συμπληρώνει ότι μια ομάδα αναγνώρισης θυμάτων καταστροφής εργαζόταν για την ταυτοποίησή τους.

guardian

Πηγή: skai.gr

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Γαλλία: Λίστα Μπαρνιέ με «σφραγίδα» Μακρόν

Κυριαρχία των ανθρώπων του προέδρου Μακρόν στο κυβερνητικό...

«ΛΟΓΧΗ 3/24» και «Αιγιαλός 2/24»: Ολοκληρώθηκαν οι εθνικές ασκήσεις

Ολοκληρώθηκαν οι εθνικές ασκήσεις «Αιγιαλός 2/24» και «Λόγχη...

Σταϊκούρας: Ενίσχυση της ασφάλειας των δικτύων, με έμφαση στο σιδηρόδρομο

Oπως τόνισε ο κος Σταϊκούρας τα παραπάνω, αποτελούν...

Γαλλία: Λίστα Μπαρνιέ με «σφραγίδα» Μακρόν

Κυριαρχία των ανθρώπων του προέδρου Μακρόν στο κυβερνητικό σχήμα που κατέληξε μετά από τρεις απόπειρες ο προαλειφόμενος Γάλλος πρωθυπουργός Μισέλ Μπαρνιέ ...

«ΛΟΓΧΗ 3/24» και «Αιγιαλός 2/24»: Ολοκληρώθηκαν οι εθνικές ασκήσεις

Ολοκληρώθηκαν οι εθνικές ασκήσεις «Αιγιαλός 2/24» και «Λόγχη 3/24» ...

Σταϊκούρας: Ενίσχυση της ασφάλειας των δικτύων, με έμφαση στο σιδηρόδρομο

Oπως τόνισε ο κος Σταϊκούρας τα παραπάνω, αποτελούν τον σημαντικότερο πυλώνα του ΔΕΔ-Μ και των χρηματοδοτικών του εργαλείων ...