Facebook
  • ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
  • ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
  • ΑΤΤΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • SHOWBIZ
    • EDITORIALS
Αναζήτηση
Pretty Nails - since 2003
TOAERODROMIO.GR
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Facebook
RSS
Twitter
TOAERODROMIO.GR
  • ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
  • ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
  • ΑΤΤΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • SHOWBIZ
    • EDITORIALS
Επικαιρότητα

Αναβλήθηκε επέμβαση σε ασθενή μετά τη χορήγηση αναισθησίας λόγω βλάβης στο σύστημα εξαερισμού

Από
Συντακτική Ομάδα
-
15/09/2023
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Viber



    Η ασθενής, αφού ξύπνησε από τη νάρκωση, πληροφορήθηκε ότι η επέμβαση προγραμματίστηκε να γίνει, σήμερα, το πρωί

    Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση διενεργείται στο ογκολογικό νοσοκομείο «Μεταξά», μετά την αναβολή σοβαρής χειρουργικής επέμβασης σε ασθενή, στην οποία είχε χορηγηθεί γενική αναισθησία και παρέμεινε επί μία ώρα στο χειρουργικό τραπέζι.

    Τη διενέργεια της ΕΔΕ διέταξε ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου κ. Σ. Ευσταθόπουλος, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία της σοβαρής βλάβης στο σύστημα εξαερισμού της χειρουργικής αίθουσας (καθώς και της μη έγκαιρης αντιμετώπισής της), που είχε ως αποτέλεσμα τη μεγάλη ταλαιπωρία της 52χρονης ασθενούς.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη Γυναικολογική κλινική, η ασθενής, αφού ξύπνησε από τη νάρκωση, πληροφορήθηκε ότι η επέμβαση προγραμματίστηκε να γίνει, σήμερα, το πρωί.

    Με αφορμή το χθεσινό περιστατικό, πραγματοποιήθηκε, χθες, ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή της διοίκησης του νοσοκομείου, εκπροσώπων της Περιφέρειας, του δήμου Πειραιά και του τοπικού Ιατρικού Συλλόγου, σε μια προσπάθεια ιεράρχησης στην αντιμετώπιση των πολύ σοβαρών προβλημάτων στις υποδομές του «Μεταξά», λόγω της παλαιότητας του κτιρίου.

    Ορισμένα από τα έργα, τα οποία είναι απαραίτητα, έχουν δρομολογηθεί, μέσω του προγράμματος κτιριακής αναβάθμισης των νοσοκομείων. Το πρόβλημα, όμως, που αφορά το κεντρικό σύστημα ψύξης – θέρμανσης έχει μείνει «πίσω», καθώς ακυρώθηκε ο σχετικός διαγωνισμός.

    Με κονδύλια που έχει εξασφαλίσει η Περιφέρεια, μέσω ΕΣΠΑ, θα επουλωθούν, ορισμένες σημαντικές «πληγές» του νοσοκομείου, όπως η αντικατάσταση των ακτινοθεραπευτικών μηχανημάτων τα οποία λειτουργούν επί 10 – 15 χρόνια και παρουσιάζουν συχνές βλάβες, καθώς και η προμήθεια σύγχρονου αξονικού τομογράφου.

    Πριν από δύο εβδομάδες, ο υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε απομακρύνει, από τη θέση του, τον έως τότε διοικητή του νοσοκομείου, λόγω της έλλειψης που παρατηρήθηκε στην προμήθεια των φαρμάκων, τα οποία χρησιμοποιούνται στις χημειοθεραπείες.

    Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων είχαν αποδώσει σε κακή οικονομική διαχείριση την έλλειψη κονδυλίων για την προμήθεια των συγκεκριμένων φαρμάκων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ορισμένοι ογκολογικοί ασθενείς να υποβάλλονται με καθυστέρηση στις θεραπείες τους.

    Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
    Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

    [Πηγή:]www.skai.gr

    Facebook
    Twitter
    Email
    WhatsApp
    Viber
      Συντακτική Ομάδα

      ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ

      Επικαιρότητα

      Πάτρα: Έρευνες για 35χρονο που είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα

      Επικαιρότητα

      Κόντρα Κασσελάκη – Γεωργιάδη, για τα μηνύματα με την Τζάκρη

      Επικαιρότητα

      Πού θα είναι βροχερός σήμερα ο καιρός

      Επικαιρότητα

      Δολοφόνησαν τον προέδρο της Καρμιώτισσας – Τον γάζωσαν μέσα στη Rolls Royce του

      Επικαιρότητα

      Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο Ρώσος μοναχός για παράνομη παραμονή στην Ελλάδα

      Επικαιρότητα

      Φωτιά στον Ασπρόπυργο | ΣΚΑΪ

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

      Ο Τραμπ προκαλεί με ΑΙ βίντεο – Πετάει με τζετ φορώντας στέμμα και ρίχνει...

      Συντακτική Ομάδα - 19/10/2025

      Πάτρα: Έρευνες για 35χρονο που είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα

      Συντακτική Ομάδα - 19/10/2025

      Κόντρα Κασσελάκη – Γεωργιάδη, για τα μηνύματα με την Τζάκρη

      Συντακτική Ομάδα - 19/10/2025

      Πού θα είναι βροχερός σήμερα ο καιρός

      Συντακτική Ομάδα - 18/10/2025

      Η επιδημία του overdose στις ΗΠΑ: Γιατί οι Αμερικάνοι συνεχίζουν να πεθαίνουν απ’ τα...

      Συντακτική Ομάδα - 18/10/2025

      Αταμάν μετά το Εφές – Παναθηναϊκός: «Κλειδί ο Σλούκας, έφερε ενέργεια ο Καλαϊτζάκης»

      Συντακτική Ομάδα - 18/10/2025

      Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αποκαλύψεις σοκ από τον πρώην της Κέβιν Φέντερλαϊν

      Συντακτική Ομάδα - 17/10/2025
      • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
      Toaerodromio.gr © 2020 | Fueled by QUESTIT