Μαίρη Βυτινάρος: Με έχουν απορρίψει σε κάστινγκ γιατί μου έχουν πει ότι έχω μεγάλο γοφό


“Θέλει γερό στομάχι και δεν είναι εύκολο να ακούς αρνητικά πράγματα. Πρέπει να είσαι δυνατή” σημείωσε η Μαίρη Βυτινάρος.

Για τις προτάσεις μετά το GNTM, τα κάστινγκ στα οποία την έχουν απορρίψει και το ύψος της μίλησε η Μαίρη Βυτινάρος σε συνέντευξή της στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη.

«Το GNTM δεν θα γίνει φέτος αλλά για μένα η εμπειρία ήταν τέλεια. Αν μου πουν να το ξανακάνω, θα το ξανακάνω. Είχα καλές σχέσεις με όλους, τη Βίκυ Καγιά δεν την έχω δει αλλά εννοείται θα βρεθούμε κάποια στιγμή» ανέφερε αρχικά.

«Πολλές φορές με έχουν απορρίψει σε κάστινγκ. Μου έχουν πει ότι έχω μεγάλο γοφό αλλά δεν με πειράζει, είμαι άνετα με τον εαυτό μου. Ξέρω ότι δεν θα αρέσουμε σε όλους. Είναι δύσκολο γιατί μερικές φορές σου λένε “όχι” και το παίρνεις πάνω σου.

Θέλει γερό στομάχι και δεν είναι εύκολο να ακούς αρνητικά πράγματα. Πρέπει να είσαι δυνατή» πρόσθεσε η Μαίρη Βυτινάρος.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Η Μαίρη Βυτινάρος στο «Happy Day»”,”description”:”Η Μαίρη Βυτινάρος μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» κατά τη διάρκεια φωτογράφισής της. Τι αποκαλύπτει για τις τηλεοπτικές προτάσεις αλλά και την προσωπική της ζωή.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyMy8wOS8yNS8wNS8yM18xMV82NTExMTkzZjc4NDQ0LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M52S”,”uploadDate”:”2023-09-25T05:25:05.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cvrqvracjvwx”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

«Ο πατέρας μου είναι 1,95 και η μαμά μου 1,62. Από 12 χρονών ήμουν σαν καμηλοπάρδαλη. Μου αρέσει. Η Μαίρη η ψηλή.

Το σκεφτόμουν λίγο παραπάνω στις σχέσεις μου με τους άντρες γιατί είμαι τόσο ψηλή. Δεν με πειράζει αν είναι κάποιος λίγο πιο κοντός ή στο ίδιο ύψος αν δεν έχει ανασφάλειες» κατέληξε η Μαίρη Βυτινάρος.

To άρθρο Μαίρη Βυτινάρος: Με έχουν απορρίψει σε κάστινγκ γιατί μου έχουν πει ότι έχω μεγάλο γοφό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Πώς η τεχνολογία χτίζει σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης για τις επιχειρήσεις

Δεν μπορείς να τη δεις ή να την αγγίξεις. Σίγουρα όμως νιώθεις πότε είναι παρούσα και σίγουρα αντιλαμβάνεσαι την απουσία της. Από τις...

Πόπη Μαλλιωτάκη: Δεν με ενοχλούν τα σχόλια για τα φίλτρα στις φωτογραφίες

«Με τη Μαρίνα βγαίνουμε για ποτό, για χορό και μας φλερτάρουν», λέει η Πόπη Μαλλιωτάκη. Για τα φίλτρα στις φωτογραφίες, αλλά και για τη...

Οι υποψίες που αρχίζουν να διαρρέουν στις χρηματαγορές, μετά το παράδοξο της μεγάλης μείωσης των επιτοκίων από τη Fed

Η μεγάλη ικανοποίηση στις χρηματιστηριακές αγορές μετά την απότομη κατά 0,5% πρόσφατη μείωση των επιτοκίων από την Fed, πολύ γρήγορα έχει αρχίσει να γίνεται...