Ο Γιάννης Σγουρός ψήφισε στις εκλογές: «Οι πολίτες να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα ότι δεν είναι δεδομένοι»


Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σήμερα Κυριακή (8.10.2023) το πρωί για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στο 2178ο εκλογικό τμήμα του ΕΠΑΛ Νέας Σμύρνης.

Ο Γιάννης Σγουρός κατέθεσε την ψήφο του στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και δήλωσε ότι «οι πολίτες πρέπει να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα ότι δεν είναι δεδομένοι. Η κυβέρνηση τους θεωρεί δεδομένους. Πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα αντίδρασης».

«(σ.σ. Οι πολίτες) πρέπει να ψηφίσουν για τον τόπο τους και όχι για το κόμμα τους. Καλώ όλους τους πολίτες της Αττικής να έρθουν να ψηφίσουν. Η Αττική χρειάζεται καλύτερη τύχη», δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

To άρθρο Ο Γιάννης Σγουρός ψήφισε στις εκλογές: «Οι πολίτες να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα ότι δεν είναι δεδομένοι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης: Η Hellenic Train για άλλη μια φορά επιρρίπτει ευθύνες σε μηχανοδηγούς

Η Hellenic Train επιρρίπτει ευθύνες σε μηχανοδηγούς, θα έπρεπε να είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα οι διοικούντες και όχι οι εργαζόμενοι. ...

Γιαχία Σινουάρ: Πληροφορίες ότι σκοτώθηκε ο ηγέτης της Χαμάς

Τα πρώτα αποτελέσματα DNA έδειξαν ότι είναι ο Γιαχία Σινουάρ - Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τους Ισραηλινούς - Οι Ισραηλινοί ενημέρωσαν τους Αμερικανούς      ...