Επανεκλέχθηκε περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ο Κώστας Μουτζούρης: Σήμερα δεν νίκησαν τα κατεστημένα των Αθηνών


Με ποσοστό 54,7% ο Κώστας Μουτζούρης επανεκλέχθηκε περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου υπερισχύοντας του αντιπάλου του Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος έλαβε το 47,3% των ψήφων.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την οριστικοποίηση της εκλογής του, ο κ. Μουτζούρης δήλωσε πως «ο λαός νίκησε, η δημοκρατία νίκησε, η αυτοδιοίκηση νίκησε στο Βόρειο Αιγαίο».

Και συνέχισε ο κ. Μουτζούρης: «Θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλό μου για τον αγώνα που έδωσε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Θέλω να τον συγχαρώ για ό,τι κατάφερε να κάνει. Όμως ο λαός του Βορείου Αιγαίου αρνείται τις δομές, αρνείται τη μεταναστευτική κρίση.

Θα σταθούμε όρθιοι και θα αντισταθούμε αν χρειαστεί. Σήμερα νίκησε η αυτοδιοίκηση. Σήμερα νίκησε ο λαός. Δεν νίκησαν τα κατεστημένα των Αθηνών. Κέρδισε ο λαός. Ευχαριστώ πολύ».

To άρθρο Επανεκλέχθηκε περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ο Κώστας Μουτζούρης: Σήμερα δεν νίκησαν τα κατεστημένα των Αθηνών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Το ιστορικό Λωβοκομείο της Χίου κάνει μια νέα αρχή

Το λεπροκομείο της Χίου λειτούργησε συνεχώς επί έξι...

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα  ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η...

Το ιστορικό Λωβοκομείο της Χίου κάνει μια νέα αρχή

Το λεπροκομείο της Χίου λειτούργησε συνεχώς επί έξι αιώνες για ασθενείς που μεταφέρονταν εκεί είτε από τη Χίο είτε από νησιά του Αιγαίου...

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται το πιο βαρύ πλήγμα από τις πυρκαγιές, καθώς υδραγωγείο και σπίτια καταστράφηκαν ...