Αποστολάκης στον ΣΚΑΪ: Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μία φάση στην οποία υπάρχει μία ‘επώδυνη εγκυμοσύνη’



«Ο κ. Τσακαλώτος έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μία φάση στην οποία υπάρχει μία ‘επώδυνη εγκυμοσύνη’, ξεφεύγει από τα όρια της φυσιολογικής αντιπολότητας, γίνεται πιο ένονη η διαφοροποίηση», δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ ο Ευάγγελος Αποστολάκης επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κληθείς να σχολιάσει την χθεσινή τοποθέτηση του Ευκλέιδη Τσακαλώτου ο ίδιος δήλωσε: «Ο κ. Τσακαλώτος έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα» και πρόσθεσε «πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα πολύ γρήγορα».

Σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη είπε: «Ο πρόεδρος έδωσε σε όλους ευκαιρίες, είπε εξαρχής ότι είναι ενωτικός, έκανε προσκλήσεις».

«Τα περιθώρια τελειώνουν, ωστόσο η δουλειά που έχει να γίνει είναι μεγάλη και χρειάζονται όλοι», πρόσθεσε ο κ. Αποστολάκης στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ.

Αναφορικά με το ζήτημα των διαγραφών ο ίδιος σχολίασε: «Ο πρόεδρος δεν έκανε πρόχειρη ενέργεια με τις διαγραφές, υπήρχαν λόγοι. Για να διορθωθεί η κατάσταση πρέπει να κάνουν και εκείνοι κάτι».

«Εξελέγει ένας πρόεδρος, θα έπρεπε να του δοθεί η ευκαιρία. Από την πρώτη μέρα έχουμε αντίδραση», είπε, ενώ τέλος δήλωσε πως «αυτή η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να λήξει πολύ σύντομα».

Πηγή: skai.gr

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Αμείωτη ένταση στα μέτωπα Λιβάνου και Γάζας

Πολύνεκροι βομβαρδισμοί σε Λίβανο και Γάζα. Σειρήνες από...

Δήμος Αθηναίων: Εγκρίθηκε ο απολογισμός οικονομικού έτους 2023

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο...

Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Να ξεκαβαλήσετε από το καλάμι

«Εμείς θα είμαστε δυναμικά και μέσα και εκτός...

Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή ούτε...

Αμείωτη ένταση στα μέτωπα Λιβάνου και Γάζας

Πολύνεκροι βομβαρδισμοί σε Λίβανο και Γάζα. Σειρήνες από το πρωί σε βόρειο και κεντρικό Ισραήλ. Νεκρός ο επικρατέστερος διάδοχος του Νασράλα. Διέφυγε στην...

Δήμος Αθηναίων: Εγκρίθηκε ο απολογισμός οικονομικού έτους 2023

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο απολογισμός-ισολογισμός του οικονομικού έτους 2023 του δήμου Αθηναίων ...

Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Να ξεκαβαλήσετε από το καλάμι

«Εμείς θα είμαστε δυναμικά και μέσα και εκτός της Βουλής απέναντι σε μια κυβέρνηση που συμπεριφέρεται αλαζονικά και προς εμάς και προς τα...