Θεσσαλονίκη: 342 τροχαίες παραβάσεις μέσα σε ένα 24ωρο



Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με στόχο την οδική ασφάλεια, τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την εξάλειψη των συνθηκών που επιτείνουν τις συνέπειες τους πραγματοποιεί συστηματικούς τροχονομικούς ελέγχους.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και βεβαίωσαν συνολικά (280) παραβάσεις εκ των οποίων (240) για παράνομη στάθμευση, (15) για εκπομπές θορύβων, (15) αφορούσαν σε οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και (10) σε λοιπές παραβάσεις.

Επιπρόσθετα, κατόπιν εντολής του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κιλκίς, βραδινές ώρες χθες, παρείχαν συνδρομή πραγματοποιώντας ελέγχους οχημάτων, όπου διαπίστωσαν συνολικά (62) παραβάσεις για παράνομη στάθμευση, για έξι (6) από τις οποίες εφαρμόστηκε το διοικητικό μέτρο της αφαίρεσης στοιχείων κυκλοφορίας.

Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Ζελένσκι: Το φθινόπωρο αυτό θα ορίσει το μέλλον του πολέμου

Θα παρουσιάσει «σχέδιο νίκης» στον πόλεμο κατά της...

Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον πρίγκιπα διάδοχο του Κουβέιτ

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον σεΐχη Αλ Σαμπάχ για...

Κόρα Καρβούνη: «Θεωρώ παράλογα τα social media, μου δημιούργησαν ένα είδος θλίψης»

«Θεωρώ ότι είναι παράλογο γιατί υπάρχει μία επίπλαστη...

Ζελένσκι: Το φθινόπωρο αυτό θα ορίσει το μέλλον του πολέμου

Θα παρουσιάσει «σχέδιο νίκης» στον πόλεμο κατά της Ρωσίας σε Μπάιντεν και Χάρις - Θα επιδιώξει συνάντηση και με τον Ντόναλντ Τραμπ ...

Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον πρίγκιπα διάδοχο του Κουβέιτ

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον σεΐχη Αλ Σαμπάχ για τη στήριξη της Ελλάδας για θέση κράτους μη μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ...

Ο Μάριος Ηλιόπουλος στη Λεωφόρο για το Athens Kallithea

Ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν χάνει παιχνίδι της ΑΕΚ και έδωσε το...