Κάταγμα στη μύτη o Νέιπιερ από αγκωνιά του Ντόρσεϊ! Χάνει το Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας


Μπορεί ο Ερυθρός Αστέρας να έκανε «πάρτι» κόντρα στη Φενέρμπαχτσε μέσα στο Βελιγράδι (87-56) αλλά οι Σέρβοι «πληγώθηκαν», βλέποντας τον Σαμπάζ Ντρέιπερ να αποχωρεί με κάταγμα στη μύτη.

Ο Σαμπάζ Ντρέιπερ αγωνίστηκε μόλις 1:08′ στο Ερυθρός Αστέρας – Φενλερμπαχτσε, καθώς δέχθηκε αγκωνιά από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στο πρόσωπο και αποχώρησε για το νοσοκομείο. Όπως αναφέρουν τα σέρβικα ΜΜΕ, ο παίκτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου υπέστη κάταγμα στη μύτη.

Ο επόμενος αγώνας του Ερυθρού Αστέρα είναι στην έδρα του Ολυμπιακού (16/11, 21:15) και φυσικά χάνει το ματς του ΣΕΦ.

“Ο Σαμπάζ έσπασε τη μύτη του θα μείνει εκτός για ένα διάστημα. Το θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται επέμβαση, θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες. Ο Γιάγκο γύρισε τον καρπό του, είναι με τους γιατρούς δεν ξέρουμε αν θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι τόσο άσχημο αλλά δεν ξέρουμε το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού. Ο Μπράνκο Λάζιτς θα μείνει εκτός για αρκετό διάστημα. Ο Άνταμ Χάνγκα είναι καλύτερα αλλά δεν είναι έτοιμος να παίξει”. Ανέφερε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 

To άρθρο Κάταγμα στη μύτη o Νέιπιερ από αγκωνιά του Ντόρσεϊ! Χάνει το Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Χάρις: Συγκέντρωσε 4 φορές περισσότερα χρήματα σε δωρεές από τον Τραμπ

Η εκστρατεία της Χάρις συγκέντρωσε πάνω από 189 εκατομμύρια δολάρια τον Αύγουστο, υπερτετραπλάσιο από το ποσό των 44 εκατομμυρίων δολαρίων που μάζεψε η...

Κουτσούμπας στο 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- «Οδηγητή»: Εδώ ζωντανεύει η ελπίδα

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε ότι το ΚΚΕ απευθύνεται σε όλους εκείνους που ψάχνουν απαντήσεις για το σήμερα και αγωνιούν για το αύριο ...

Βαζέχα, Γιαννάκης και άλλοι μεγάλοι του ελληνικού αθλητισμού στο Καλλιμάρμαρο

Μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού έδωσαν το “παρών” στο ιστορικό έκτο...