Ηγετική απαίτηση από Σλούκα! Ζήτησε να παίξει ένας εναντίον ενός στο φινάλε του Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις


Ο Κώστας Σλούκας έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ζαλγκίρις. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ξεχώρισε και στο φινάλε της αναμέτρησης, ζητώντας να πάρει την τελευταία επίθεση, με το σκορ στο 71-71.

Οι ηγέτες εμφανίζονται όταν η μπάλα.. καίει και αυτό ήθελε να κάνει και ο Κώστας Σλούκας στο φινάλε του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ (73-71).

Με το σκορ στο 71-71 και σε τάιμ άουτ του Έργκιν Αταμάν, ο Έλληνας γκαρντ ζήτησε να αναλάβει αυτός την τελευταία φάση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα παίξουμε pick-n-roll. Θέλω να παίξω ένας εναντίον ενός απέναντι σε αυτόν τον τύπο».

Ο Σλούκας στην επαναφορά κέρδισε το φάουλ από τον Άρνας Μπουτκεβίτσιους, έβαλε μια από τις δυο βολές για το 72-71, ενώ στη συνέχεια ο Κίναν Έβανς έχασε την μπάλα από τους Μάριους Γκριγκόνις και Τζέριαν Γκραντ, με τον Λιθουανό να σκοράρει το τελικό 73-71.

Να αναφέρουμε ότι ο Κώστας Σλούκας σημείωσε 16 πόντους κόντρα στην Ζαλγκίρις. Πολλοί από τους οποίους ήρθαν στην τέταρτη περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας ο αρχηγός των «πρασίνων» έβγαλε και σημαντικές άμυνες.

To άρθρο Ηγετική απαίτηση από Σλούκα! Ζήτησε να παίξει ένας εναντίον ενός στο φινάλε του Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Ισημερινός: 5 νεκροί από πυρά σε βόρειο προάστιο της πρωτεύουσας

Η επίθεση διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο, μέσα σε κομμωτήριο στο υποβαθμισμένο προάστιο Πισουλί ...

Έρχεται το νέο σύστημα για την οδική ασφάλεια – Από την κάμερα στο κινητό με sms τα πρόστιμα

Προβλέπεται ότι θα εγκατασταθούν 1.000 κάμερες στην Αττική που θα μπορούν να διαπιστώνουν όλες τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ...

Απόψε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής για το Μέλλον στη Νέα Υόρκη

Η Ελλάδα αναμένεται να υποστηρίξει το Σύμφωνο για το Μέλλον στα Ηνωμένα Έθνη - Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα διάδοχο του Κουβέιτ ...