«Καυτός» Παυλίδης έφθασε τα 18 γκολ στην Ολλανδία


Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι φέτος μεταξύ των κορυφαίων σκόρερ της Ευρώπης και πέτυχε δύο ακόμη γκολ στην ολλανδική Eredivisie, ανοίγοντας και κλείνοντας το σκορ για την Αλκμάαρ, στη νίκη με 4-1 επί της Άλμερε Σίτι.

Μετά από υπέροχη επιθετική ανάπτυξη της Άλκμααρ, ο Παυλίδης έκανε ιδανική κίνηση στην περιοχή και φοβερό σουτ για το 1-0 κόντρα στην Άλμερε Σίτι, μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στη συνέχεια, αλλά η ομάδα του Έλληνα επιθετικού κατάφερε να πετύχει τρία ακόμη γκολ και να φθάσει στη νίκη.

Το “κερασάκι” έβαλε και πάλι ο διεθνής στράικερ, με ένα τρομερό τελείωμα μέσα από την περιοχή, με το οποίο και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, φθάνοντας ο ίδιος τα 18 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα Ολλανδίας.

Με 18 γκολ τη φετινή σεζόν, ο Παυλίδης είναι πρώτος σκόρερ μαζί με τον Σαντιάγο Χιμένες της Φέγενορντ στην Ολλανδία, ενώ βρίσκεται και στο top10 με τα περισσότερα γκολ στην Ευρώπη.

To άρθρο «Καυτός» Παυλίδης έφθασε τα 18 γκολ στην Ολλανδία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Έρευνα: Ο θηλασμός ρυθμίζει το μικροβίωμα μειώνοντας τον κίνδυνο για το παιδί να αναπτύξει άσθμα

Το μητρικό γάλα ρυθμίζει το μικροβίωμα του μωρού κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους ζωής του και αυτό με τη σειρά του μειώνει...

Οι αναμετρήσεις της Super League 2 ζωντανά και αποκλειστικά στον ΣΚΑΪ

Οι αγώνες της Super League 2 για τη σεζόν 2024-25 θα μεταδίδονται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τον ΣΚΑΪ HYBRID και το skai.gr/tv/sports...