Στον αέρα το Big Brother: 9 μεγάλοι χορηγοί ανακοίνωσαν σήμερα την διακοπή της συνεργασίας τους με την παραγωγή της εκπομπής

-

Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν πάρει οι αντιδράσεις για το σχόλιο του παίκτη του Big Brother Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού, που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνσή του από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και την ηχηρή κυβερνητική παρέμβαση, η παραγωγή αναγκάστηκε να απομακρύνει τον παίκτη, ενώ ένας-ένας χορηγοί αποσύρονται από το εν λόγω πρόγραμμα.

Την εταιρεία Rigas Furniture και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ακολούθησαν οι Candia και Doctor Plant, NEF NEF, ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ ΑΕ, CAMELOT, Lechuza και Panda Sports – ROYAL GRASS Hellas όπου με τις επίσημες τοποθετήσεις τους δηλώνουν ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το ριάλιτι.

Μέχρι στιγμής η εκπομπή δεν μεταδίδεται live και μένει να δούμε τη θέση της παραγωγής η οποία δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση ακόμα όσον αφορά την τύχη του ριάλιτι. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Χάρης Βαρθακούρης πήρε θέση για το περιστατικό χωρίς να αναφέρει κάτι περισσότερο.

Έχω λάβει από το απόγευμα εκατοντάδες μηνύματα.
Τα περισσότερα καταδίκαζαν κυρίως τη ΔΗΜΟΣΙΑ σιωπή μου.

Με το που…

Δημοσιεύτηκε από Harry Varthakouris – Χάρης Βαρθακούρης στις Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ