Βόμβα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης: Ανάληψη ευθύνης για το δέμα



Τι αναφέρει η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση στο κείμενο που ανάρτησε σε ιστότοπο

Στην ανάληψη της ευθύνης για την αποστολή του φακέλου – βόμβα στα γραφεία της προέδρου Εφετών, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, προχώρησε η οργάνωση «Ένοπλη Απάντηση».

Στο κείμενο που ανάρτησαν σε αντιεξουσιαστικό ιστότοπο, αναφέρουν ότι η πρόεδρος Εφετών, που στόχευε ο φάκελος – βόμβα, «είναι ένα από τα βασικά γρανάζια της απάνθρωπης – φασιστικής μηχανής που έχει ως μοναδικό στόχο το βασανισμό και την εκδίκηση».

Ο φάκελος με τα εκρηκτικά εντοπίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (12/2) από τον σύζυγό της ο οποίος είναι στρατιωτικός και αντιλήφθηκε την ύπαρξη εκρηκτικών στο δέμα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο φάκελος βρισκόταν για 10 ημέρες  στο γραφείο της προέδρου Εφετών, η οποία απουσίαζε με αναρρωτική άδεια και  δεν είχε παραλάβει την αλληλογραφία της. Το πρωί της Δευτέρας επέστρεψε στο γραφείο της και παρέλαβε την αλληλογραφία της, μαζί και τον φάκελο – βόμβα. Ως αποστολέας εμφανιζόταν ψευδώς η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και ως παραλήπτης η πρόεδρος Εφετών.

Πηγή: skai.gr

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Χάρις: Συγκέντρωσε 4 φορές περισσότερα χρήματα σε δωρεές από τον Τραμπ

Η εκστρατεία της Χάρις συγκέντρωσε πάνω από 189 εκατομμύρια δολάρια τον Αύγουστο, υπερτετραπλάσιο από το ποσό των 44 εκατομμυρίων δολαρίων που μάζεψε η...

Κουτσούμπας στο 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- «Οδηγητή»: Εδώ ζωντανεύει η ελπίδα

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε ότι το ΚΚΕ απευθύνεται σε όλους εκείνους που ψάχνουν απαντήσεις για το σήμερα και αγωνιούν για το αύριο ...

Βαζέχα, Γιαννάκης και άλλοι μεγάλοι του ελληνικού αθλητισμού στο Καλλιμάρμαρο

Μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού έδωσαν το “παρών” στο ιστορικό έκτο...