Καλαματιανός: Το συνέδριο θα αποφασίσει αν θα πάμε σε εκλογές



«Προχωράμε σε ένα συνέδριο και το συνέδριο θα αποφασίσει αν θα προχωρήσουμε και σε εκλογή νέας ηγεσίας, νέας προέδρου ή νέου προέδρου», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Καλαματιανός. 

«Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας, προχωράμε με ενότητα και συλλογικότητα στη λειτουργία της κοινοβουλευτικής ομάδας. Αυτό έχουμε χρέος να κάνουμε για τον κόσμο της παράταξης. Η κοινωνία υποφέρει από την πολιτική της κυβέρνησης και έχουμε χρέος ως αξιωματική αντιπολίτευση να δώσουμε λύσεις και διέξοδο», πρόσθεσε. 

Για την παρέμβαση Τσίπρα, ο κ. Καλαματιανός τόνισε ότι « ο Αλέξης Τσίπρας διαπίστωσε με το κείμενό του ότι δεν πάει καλά το πράγμα, ότι δεν αξίζει στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή η κοινωνική και δημοσκοπική πτώση. Με το κείμενό του μας κάλεσε να προσδιορίσουμε πως λειτουργούμε, να προσδιορίσουμε τι θα κάνουμε γιατί είμαστε ένα κόμμα εξουσίας, με κυβερνητική προοπτική. Και το έχουμε χάσει αυτό γιατί προφανώς δεν εκφράζουμε τον κόσμο». 

Κείμενο σε εξέλιξη

Πηγή: skai.gr

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Γαλλία: Λίστα Μπαρνιέ με «σφραγίδα» Μακρόν

Κυριαρχία των ανθρώπων του προέδρου Μακρόν στο κυβερνητικό...

«ΛΟΓΧΗ 3/24» και «Αιγιαλός 2/24»: Ολοκληρώθηκαν οι εθνικές ασκήσεις

Ολοκληρώθηκαν οι εθνικές ασκήσεις «Αιγιαλός 2/24» και «Λόγχη...

Κλειστή η επαρχιακή οδός Νέων Μουδανιών–Καλλικράτειας στην Χαλκιδική λόγω υπερχείλισης χειμάρρου

Έκλεισε τμήμα της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών – Καλλικράτειας στη Χαλκιδική, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, η οποία είχε ως συνέπεια να υπερχειλίσει χείμαρρος. Σύμφωνα...

Γαλλία: Λίστα Μπαρνιέ με «σφραγίδα» Μακρόν

Κυριαρχία των ανθρώπων του προέδρου Μακρόν στο κυβερνητικό σχήμα που κατέληξε μετά από τρεις απόπειρες ο προαλειφόμενος Γάλλος πρωθυπουργός Μισέλ Μπαρνιέ ...