Αίγιο: Μυστήριο με το θάνατο εύπορης ηλικιωμένης

Αίγιο: Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ούτε τα παιδιά της ηλικιωμένης δεν ενημερώθηκαν για την κηδεία της!

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το 2010 η συνταξιούχος υπάλληλος του Δημοσίου έφυγε από τη ζωή και «λυτρώθηκε» από τον ασφυκτικό κλοιό συγγενών της, που καταγγέλλεται ότι την είχαν κλειδωμένη στο σπίτι της!

Η εύπορη ηλικιωμένη ήταν πολύ δυναμική και έξυπνη, ωστόσο τα τελευταία χρόνια της ζωής της αντιμετώπιζε κάποια κινητικά προβλήματα, είχε ωστόσο τη δυνατότητα να οδηγεί και να μετακινείται.

Υπό αυτές τις συνθήκες προσεγγίσθηκε από δικούς της, με τους οποίους δεν διατηρούσε καλές σχέσεις, αλλά επειδή ζούσε μόνη της αναγκάσθηκε να δεχθεί τη βοήθειά τους.

Αυτοί- σύμφωνα πάντα με την καταγγελία-με την πάροδο του χρόνου απομόνωσαν τη γυναίκα και δεν την άφηναν να βγαίνει.

Επακριβώς καταγγέλλεται: «Τη φόβιζαν και της δημιουργούσαν ανασφάλεια. Την ήλεγχαν καθημερινά, με άπειρα τηλεφωνήματα και επισκέψεις κατ’ οίκον, ενώ όπως λέγεται, της έδιναν και κάποια φάρμακα ώστε να είναι σε καταστολή και να μην αντιδρά. Επίσης, την είχαν κλειδωμένη μέσα στο σπίτι της, στο οποίο είχαν τοποθετήσει κάγκελα παντού. Κανένας δεν μπορούσε να τη δει, γιατί είχαν τοποθετήσει κλειδωνιά και κρατούσαν αυτοί το κλειδί…».

Ακολούθως, αναφέρεται στην καταγγελία ότι η κηδεία της έγινε με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να έχει γίνει νεκροψία – νεκροτομή. Υπογραμμίζεται, εξάλλου, ότι «δεν ενημερώθηκαν για τον θάνατο τα παιδιά της, τα οποία και δεν παραβρέθηκαν στην κηδεία, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στο Γραφείο Τελετών, που είχε αναλάβει την κηδεία».

Τέλος, με βάση την καταγγελία, εικάζεται ότι ο μυστηριώδης θάνατος ως σοβαρό κίνητρο είχε την μεγάλη κινητή περιουσία της (χρήματα, μετοχές, κοσμήματα και χρυσές λίρες).

Πηγή: pelop.gr

Ροή Ειδήσεων

Σαντορίνη: Νεκρή μέσα στην καμπίνα της βρέθηκε επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά...

Γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο

Την ζωή της έχασε μία γυναίκα στο Κιάτο Κορινθίας,...

Σύλληψη 17 ατόμων στον τελικό κυπέλλου ποδοσφαίρου

Στη σύλληψη 17 ατόμων για διάπραξη διαφόρων αδικημάτων προχώρησε...

Ξάνθη: Έβαζε παράνομα μετανάστες στη χώρα με… κλεμμένο όχημα

Για παράνομη διακίνηση μεταναστών συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου στον οικισμό...

Σαντορίνη: Νεκρή μέσα στην καμπίνα της βρέθηκε επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Νεκρή μέσα στην καμπίνα της βρέθηκε επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου στη Σαντορίνη,...

Γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο

Την ζωή της έχασε μία γυναίκα στο Κιάτο Κορινθίας, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η γυναίκα, 61 ετών, παρασύρθηκε...

Σύλληψη 17 ατόμων στον τελικό κυπέλλου ποδοσφαίρου

Στη σύλληψη 17 ατόμων για διάπραξη διαφόρων αδικημάτων προχώρησε χθες Σάββατο, η ΕΛ.ΑΣ πριν κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του τελικού αγώνα...