Αίγιο: Μυστήριο με το θάνατο εύπορης ηλικιωμένης

Αίγιο: Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ούτε τα παιδιά της ηλικιωμένης δεν ενημερώθηκαν για την κηδεία της!

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το 2010 η συνταξιούχος υπάλληλος του Δημοσίου έφυγε από τη ζωή και «λυτρώθηκε» από τον ασφυκτικό κλοιό συγγενών της, που καταγγέλλεται ότι την είχαν κλειδωμένη στο σπίτι της!

Η εύπορη ηλικιωμένη ήταν πολύ δυναμική και έξυπνη, ωστόσο τα τελευταία χρόνια της ζωής της αντιμετώπιζε κάποια κινητικά προβλήματα, είχε ωστόσο τη δυνατότητα να οδηγεί και να μετακινείται.

Υπό αυτές τις συνθήκες προσεγγίσθηκε από δικούς της, με τους οποίους δεν διατηρούσε καλές σχέσεις, αλλά επειδή ζούσε μόνη της αναγκάσθηκε να δεχθεί τη βοήθειά τους.

Αυτοί- σύμφωνα πάντα με την καταγγελία-με την πάροδο του χρόνου απομόνωσαν τη γυναίκα και δεν την άφηναν να βγαίνει.

Επακριβώς καταγγέλλεται: «Τη φόβιζαν και της δημιουργούσαν ανασφάλεια. Την ήλεγχαν καθημερινά, με άπειρα τηλεφωνήματα και επισκέψεις κατ’ οίκον, ενώ όπως λέγεται, της έδιναν και κάποια φάρμακα ώστε να είναι σε καταστολή και να μην αντιδρά. Επίσης, την είχαν κλειδωμένη μέσα στο σπίτι της, στο οποίο είχαν τοποθετήσει κάγκελα παντού. Κανένας δεν μπορούσε να τη δει, γιατί είχαν τοποθετήσει κλειδωνιά και κρατούσαν αυτοί το κλειδί…».

Ακολούθως, αναφέρεται στην καταγγελία ότι η κηδεία της έγινε με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να έχει γίνει νεκροψία – νεκροτομή. Υπογραμμίζεται, εξάλλου, ότι «δεν ενημερώθηκαν για τον θάνατο τα παιδιά της, τα οποία και δεν παραβρέθηκαν στην κηδεία, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στο Γραφείο Τελετών, που είχε αναλάβει την κηδεία».

Τέλος, με βάση την καταγγελία, εικάζεται ότι ο μυστηριώδης θάνατος ως σοβαρό κίνητρο είχε την μεγάλη κινητή περιουσία της (χρήματα, μετοχές, κοσμήματα και χρυσές λίρες).

Πηγή: pelop.gr

Ροή Ειδήσεων

Τουρκία: Πώς ο Ερντογάν… πουλάει iPhone στον Πούτιν

Καθώς στο τραπέζι ΗΠΑ και ΕΕ βρίσκονται στοχευμένες...

Τουρκία: Επικίνδυνοι ισχυρισμοί για μεταφορά αρμάτων μάχης σε Λέσβο και Σάμο 

Με φωτογραφίες που ελήφθησαν από τουρκικά drones, η...

Ευρυτανία: Βατραχάνθρωποι θα βουτήξουν στη λίμνη των Κρεμαστών για την 48χρονη

Θα «χτενίσουν» το σημείο που εντόπισε εύρημα το...

«Σοκ» με Αραούχο στην Μπαρτσελόνα: Αμφίβολος ακόμα και για το Μουντιάλ

Πολύ σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός που αποκόμισε...

Τουρκία: Πώς ο Ερντογάν… πουλάει iPhone στον Πούτιν

Καθώς στο τραπέζι ΗΠΑ και ΕΕ βρίσκονται στοχευμένες κυρώσεις κατά της Τουρκίας, λόγω της προσέγγισης με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, αναλυτές εξηγούν πώς ο...

Τουρκία: Επικίνδυνοι ισχυρισμοί για μεταφορά αρμάτων μάχης σε Λέσβο και Σάμο 

Με φωτογραφίες που ελήφθησαν από τουρκικά drones, η Άγκυρα ισχυρίζεται ότι η χώρα μας στρατιωτικοποιεί περαιτέρω τα νησιά.  ...

Ευρυτανία: Βατραχάνθρωποι θα βουτήξουν στη λίμνη των Κρεμαστών για την 48χρονη

Θα «χτενίσουν» το σημείο που εντόπισε εύρημα το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Sonar Έμιλυ» αργά το απόγευμα του Σαββάτου. ...