ΣΥΡΙΖΑ: Στη Βουλή έπεσαν οι μάσκες – Όψεις του ίδιου νομίσματος Μητσοτάκης και Καραμανλής



“Το έγκλημα των Τεμπών θα διαλευκανθεί, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες τους να το συγκαλύψουν” 

“Σήμερα στη Βουλή έπεσαν οι μάσκες. Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής είναι και επισήμως πια οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

“Ο ένας μίλησε εξ ονόματος του άλλου, με τη βεβαιότητα της αιώνιας αλληλεγγύης ανάμεσά τους. Άλλωστε, γνωρίζουν καλά ότι η τύχη του ενός είναι άμεσα συνδεδεμένη με την τύχη του άλλου. Μαζί πορεύτηκαν εξ αρχής με στόχο τη συγκάλυψη, μαζί θα συνεχίσουν μέχρι τελικής πτώσης. Τα δυο μεγάλα τζάκια της Δεξιάς με port parole – συνήγορο υπεράσπισης τον ακροδεξιό Βορίδη δίνουν ρεσιτάλ πολιτικού κυνισμού και αθλιότητας” δηλώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.
 
“Το έγκλημα των Τεμπών θα διαλευκανθεί, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες τους να το συγκαλύψουν. Η απόδοση Δικαιοσύνης αποτελεί λαϊκό αίτημα που δεν θα αφήσουμε να καεί στα τζάκια της Δεξιάς και στις θεωρίες συνωμοσίας της Ακροδεξιάς” καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: skai.gr

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε 16χρονος που είχε πάει για μπάνιο στον Άλιμο και είχε εξαφανιστεί

Ο ανήλικος πήγε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/9/24) για μπάνιο στον Άλιμο και από εκείνη τη στιγμή δεν είχε δώσει σημεία ζωής… Ο ανήλικος,16...

Ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα Skills4Jobs στη Θεσσαλία

Η εμβληματική πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) – Skills4Jobs...

Νέοι μετανάστες ανοιχτά της Γαύδου

Συναγερμός στις αρχές για την ύπαρξη ξύλινου σκάφους με 22 μετανάστες 37 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου. ...