Το λογοπαίγνιο Κασσελάκη για το πριμ παραγωγικότητας στο Δημόσιο που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης: «Πριν» τις ευρωεκλογές για να τον ψηφίσουν


Ένα λογοπαίγνιο έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με το ειδικό μπόνους παραγωγικότητας που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τους υπαλλήλους στο Δημόσιο νωρίτερα τη Μεγάλη Δευτέρα (29.04.24) από το Υπουργικό Συμβούλιο.

«O Πρωθυπουργός ανακοίνωσε για τους δημοσίους υπαλλήλους πριμ, που ουσιαστικά είναι πριν. ”Πριν από τις ευρωεκλογές, για να με ψηφίσετε”. Οι γνωστές τακτικές εξάρτησης των παλαιοκομματικών πολιτικών προς τους πολίτες», γράφει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του, σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο.

«Αν θέλει να αντιμετωπίσει τους δημοσίους υπαλλήλους ως ισότιμους πολίτες, δεν έχει παρά να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού, ώστε να μην έχουμε πολίτες β’ κατηγορίας σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα.

Για εμάς, αυτό αποτελεί δέσμευση από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

To άρθρο Το λογοπαίγνιο Κασσελάκη για το πριμ παραγωγικότητας στο Δημόσιο που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης: «Πριν» τις ευρωεκλογές για να τον ψηφίσουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Ζάκυνθος: Προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα έλαβαν οι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στον Λαγανά

Ο Εισαγγελέας τούς απήγγειλε κατηγορίες για βαριές κακουργηματικές...

Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις ύψος από την Γιαροσλάβα Μάχουτσικ στο Diamond League

Η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ έκανε μία ιστορική εμφάνιση στο...

Θερινές εκτώσεις: Προσοχή στο καρτελάκι

Στόχος των εμπόρων είναι τζίρος άνω των περυσινών...

Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας Δευτέρα και Τρίτη στην Αθήνα

O Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Πολυχρόνης Κουλούρης ΠΝ θα υποδεχθεί και θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Αντιναύαρχο Καντίρ Γιλντίζ ...

Ζάκυνθος: Προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα έλαβαν οι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στον Λαγανά

Ο Εισαγγελέας τούς απήγγειλε κατηγορίες για βαριές κακουργηματικές πράξεις, και οι 14 παραμένουν κρατούμενοι ...

Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις ύψος από την Γιαροσλάβα Μάχουτσικ στο Diamond League

Η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ έκανε μία ιστορική εμφάνιση στο Diamond League του Παρισιού, καθώς με άλμα στα 2,10 μέτρα, πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο...