Θοδωρής Ρωμανίδης: Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μας λείπουν ηθοποιοί και σκηνοθέτες σαν τον Πέτρο Φιλιππίδη


“Μακάρι να επιστρέψει” υπογράμμισε ο Θοδωρής Ρωμανίδης για τον δημοφιλή συνάδελφο του.

Για την φημολογούμενη θεατρική επιστροφή του συναδέλφου του, Πέτρου Φιλιππίδη και τη νέα συνεργασία που έχει αυτό το καλοκαίρι με τον γιο του, Δημήτρη μίλησε την Παρασκευή ο Θοδωρής Ρωμανίδης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. 

“Υπάρχουν πολλές φήμες ότι θα επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης και μάλιστα ως καλλιτεχνικός διευθυντής σε κάποιο θέατρο” σχολίασε χαρακτηριστικά η ρεπόρτερ της εκπομπής με τον δημοφιλή ηθοποιό να τοποθετείται ως εξής.

“Μακάρι να επιστρέψει. Το έχω πει και το λέω πάντα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να μας λείπουν ηθοποιοί και σκηνοθέτες σαν τον Πέτρο. Γιατί με σκηνοθέτησε κιόλας και είδα πως πλησιάζει τα πράγματα”.

“Αν αθωωθεί στο εφετείο, θα είναι μια ηθική δικαίωση για εκείνον βασικά και για την οικογένεια του. Μακάρι να επιστρέψει από όποια θέση θέλει εκείνος και ό,τι επιλέξει”.

“Με τον γιο του, Δημήτρη θα πω πως έχει ένα βασικό κοινό. Την αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν.

Έχει άποψη, τεκμηριωμένη άποψη” συμπλήρωσε ακόμα, σε άλλο σημείο των νέων τηλεοπτικών του δηλώσεων, ο Θοδωρής Ρωμανίδης την Παρασκευή.

 

To άρθρο Θοδωρής Ρωμανίδης: Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μας λείπουν ηθοποιοί και σκηνοθέτες σαν τον Πέτρο Φιλιππίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Διπλωματικές πηγές: Η Ελλάδα σταθερά προσηλωμένη στη λύση της επανένωσης της Κύπρου

Οι ελληνικές θέσεις για το Κυπριακό είναι σαφώς διατυπωμένες και πάγιες εδώ και δεκαετίες, τονίζουν ...

Δυστύχημα στα Τέμπη: «Τα οστά που βρέθηκαν στο Κουλούρι ανήκαν στα παιδιά μου»

Ο Νίκος Πλακιάς έκανε την αποκάλυψη για τα Τέμπη λέγοντας πως η διαδικασία που έχει γίνει γνωστή ως «μπάζωμα» και για την οποία,...