«Πιστεύει ότι αυτός μπορεί να το κάνει και εμείς όχι;» – Έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Γιώργο Λιάγκα


«Όλα να τα ”καταπιώ” αλλά όχι και ξαφνικά ”πώς την είπαμε”;» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου αναφορικά με τις δηλώσεις του συναδέλφου της Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος  έκανε έκκληση στις άλλες εκπομπές να μην παίζουν θέματα που τον αφορούν.

Εμφανώς εκνευρισμένη ήταν σήμερα Σάββατο (25.05.2024), η Σίσσυ Χρηστίδου που αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος ζήτησε οι άλλες εκπομπές να μην παίζουν θέματα για τον ίδιο και να μην ασχολούνται μαζί του. «Ζήτησε να μην τον παίζουμε; Δηλαδή αυτός, όλους αυτούς που παίζει, τους ρωτάει; Τους ρωτάει αν μπορεί να παίξει ένα θέμα που τους αφορά; Αναρωτιέμαι». είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Την ίδια δουλειά κάνουμε. Δηλαδή μπορούμε κι εμείς να πούμε “μη μας παίζετε” και θα το κάνουν; Κάνουμε το ίδιο πράγμα, τις ίδιες εκπομπές… Πως γίνεται να πιστεύει ότι αυτός μπορεί να το κάνει και εμείς όχι;…

Έχουμε βγάλει ποτέ κάποιον να βρίσει τον Λιάγκα; Μόνοι μας λέμε ό,τι λέμε. Θέλω να πω ότι όταν βρεθήκαμε σε κοινωνική εκδήλωση, μια χαρά μιλήσαμε.

Εντάξει, δε ξετρελάθηκε κιόλας να αρχίσει να χοροπηδάει. Εγώ πήγα πάρα πολύ χαρούμενη να του μιλήσω, θυμόταν εκεί πως με λένε… Δε μου γύρισε την πλάτη, ήταν ευγενέστατος, κύριος» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει χαρακτηριστικά: «Οι άλλες εκπομπές θα πάρουν τον οποιοδήποτε για να βρίσει τον Λιάγκα. Μπορεί η κυρία…πως την λένε; Η κυρία Χρηστίδου το αρνείται. Εγώ δε θέλω να ασχολείστε με εμένα, μην παίζετε καθόλου θέματα για εμένα».

 

To άρθρο «Πιστεύει ότι αυτός μπορεί να το κάνει και εμείς όχι;» – Έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Γιώργο Λιάγκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Ζάκυνθος: Προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα έλαβαν οι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στον Λαγανά

Ο Εισαγγελέας τούς απήγγειλε κατηγορίες για βαριές κακουργηματικές...

Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις ύψος από την Γιαροσλάβα Μάχουτσικ στο Diamond League

Η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ έκανε μία ιστορική εμφάνιση στο...

Θερινές εκτώσεις: Προσοχή στο καρτελάκι

Στόχος των εμπόρων είναι τζίρος άνω των περυσινών...

Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας Δευτέρα και Τρίτη στην Αθήνα

O Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Πολυχρόνης Κουλούρης ΠΝ θα υποδεχθεί και θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Αντιναύαρχο Καντίρ Γιλντίζ ...

Ζάκυνθος: Προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα έλαβαν οι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στον Λαγανά

Ο Εισαγγελέας τούς απήγγειλε κατηγορίες για βαριές κακουργηματικές πράξεις, και οι 14 παραμένουν κρατούμενοι ...

Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις ύψος από την Γιαροσλάβα Μάχουτσικ στο Diamond League

Η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ έκανε μία ιστορική εμφάνιση στο Diamond League του Παρισιού, καθώς με άλμα στα 2,10 μέτρα, πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο...