Βόλος: Εργατικό ατύχημα με καυστικό υγρό – Τραυματίστηκε πολύτεκνη μητέρα, υπάλληλος στην καθαριότητα



Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια αποκομιδής της ανακύκλωσης

Σοβαρό ατύχημα συνέβη χθες το απόγευμα καθώς τραυματίστηκε πολύτεκνη εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Βόλου την ώρα της αποκομιδής στην ανακύκλωση, στην περιοχή της Νεάπολης Βόλου.

Η εργαζόμενη συνοδός απορριμματοφόρου στην καθαριότητα του Δήμου Βόλου, σύμφωνα με το gegonotanews.gr τραυματίστηκε την ώρα που άδειασε ο κάδος σκουπιδιών  μέσα στον κάδο του απορριμματοφόρου.

Συγκεκριμένα έπεσε πάνω της καυστικό υγρό και ευτυχώς λόγω του καπέλου που φορούσε δεν έπεσε στα μάτια της.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τρύπησαν τα ρούχα της και έπαθε εγκαύματα στο χέρι της, στα πόδια και ελάχιστα στο πρόσωπο. Η εμπειρία της υπαλλήλου την έσωσε, διότι απομακρύνθηκε πολύ γρήγορα, όταν το αισθάνθηκε. Στη συνέχεια αφού οι συνάδελφοί της, της έριξαν νερό, πήγαν στο πλησιέστερο φαρμακείο και από εκεί στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε και φυσικά η περιπέτειά της συνεχίζεται με αναρρωτικές, πλαστικές εγχειρήσεις που θα χρειαστεί κ.λ.π.

Πηγή: skai.gr



Source link

Ροή Ειδήσεων

Χαβάη: 17χρονος διασώθηκε μετά από 11 ώρες πάνω σε ένα καγιάκ στον Ειρηνικό Ωκεανό

Ήταν πάνω σε ένα καγιάκ και δεν φορούσε σωσίβιο - Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωσή του από ναυαγοσώστη εκτός υπηρεσίας και λιμενικό -...

Title Greek Mafia: 4 δολοφονίες για λαθρεμπόριο καυσίμων και έλεγχο πρατηρίων

Ανηλεής πόλεμος για την κυριαρχία στο λαθρεμπόριο καυσίμων από την Greek Mafia ...

Δημοσκόπηση Alco: Προβάδισμα ΝΔ, ενισχυμένο το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές

Το ΠΑΣΟΚ έχει «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση, το οποίο ακολουθεί η Ελληνική Λύση ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει καθηλωμένος στην πέμπτη θέση, συγκεντρώνοντας ποσοστό...