Πρασίνισε η Σύρος: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί κι η γιαγιά που έκλεψε τις εντυπώσειςΟι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεχύθηκαν στους δρόμους αμέσως μετά την λήξη του τελικού με την Ρεάλ, γεμίζοντας κεντρικές πλατείες όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας

Ένα ξέφρενο γλέντι έχουν στήσει οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σε όλη την Ελλάδα για την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού τροπαίου της ιστορίας του.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεχύθηκαν στους δρόμους αμέσως μετά την λήξη του τελικού με την Ρεάλ, γεμίζοντας κεντρικές πλατείες όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Στη Σύρο μετά την απονομή του Κυπέλλου οι φίλοι του Παναθηναϊκού ξεχύθηκαν στην Ερμούπολη προκειμένου  να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας τους και την 7η Euroleague.

Σημείο συνάντησης η πλατεία Μιαούλη η οποία πρασίνισε… ενώ στη συνέχεια διέσχισαν το λιμάνι της Ερμούπολης! Δε θα μπορούσε να μην γίνει και πομπή με μηχανές και αυτοκίνητα με την νύχτα να γίνεται μέρα και οι κόρνες να δημιουργούν μια εκκωφαντική ατμόσφαιρα.    

Την παράσταση εκτός των εκατοντάδων φιλάθλων έκλεψε και μια γιαγιά που βγήκε στο παράθυρο να πανηγυρίσει και όπως μπορείτε να καταλάβετε έγινε σύνθημα το σύνθημα τους!!!Source link

Ροή Ειδήσεων

Έλενα Ακρίτα: Ομόφωνα άρση ασυλίας μετά τη μήνυση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι

Μ επιστολή της, η Έλενα Ακρίτα ζητούσε από την Επιτροπή την άρση της ασυλίας της ...

Φωτιά στην Ιταλία: Απομακρύνθηκαν πάνω από 1.000 τουρίστες στην Απουλία

«Η κατάσταση είναι κρίσιμη», σχολίασε ο δήμαρχος του Βιέστε, Τζιουζέπε Νομπιλέτι ...