Τόλης Παπαδημητρίου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι εξαιρετικός ηθοποιός, μπορεί να επιστρέψει και να κάνει παπάδες


“Εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα να δω μια παράσταση με εκείνον” τονίζει, ωστόσο, ο Τόλης Παπαδημητρίου.

Τόσο στον Πέτρο Φιλιππίδη και την φημολογούμενη θεατρική του επιστροφή όσο και στην απουσία του πρώην συνεργάτη του, Νίκου Μουτσινά από την μικρή μας οθόνη αναφέρθηκε ο Τόλης Παπαδημητρίου στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου την Τετάτρη.

“Εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα να δω μια παράσταση με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πια έχω και κάποιες εικόνες στο μυαλό μου, από όλα αυτά που έχω ακούσει, που δεν θα ήθελα να διασκεδάσω με αυτό.

Όλα αυτά που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς και είδαμε από καταγγελίες και από όλα αυτά, μου έχουν δημιουργήσει μια αίσθηση. Δεν μπορώ να το πω, δεν είναι ακριβώς σκέψη”.

“Είναι ένας παλμός στον οποίο δεν θα ήθελα να συναινέσω και να πάω να δω μια παράσταση.

Τώρα από εκεί και πέρα ο άνθρωπος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και μπορεί να επιστρέψει και μπορεί να κάνει και παπάδες και να είναι καλύτερος από ποτέ.

Δεν νομίζω ότι θα πήγαινα να δουλέψω όμως σε ένα θέατρο που θα ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής” εξήγησε, αρχικά, ο ηθοποιός.

“Σίγουρα λείπει ο Νίκος Μουτσινάς από την τηλεόραση. Ένας άνθρωπος, όπως είναι ο Νίκος, που είναι λαμπερός και αντιμετωπίζει την πραγματικότητα με χιούμορ λείπει από την τηλεόραση” υπογράμμισε, ακόμα, Τόλης Παπαδημητρίου στη νέα του συνέντευξη.

To άρθρο Τόλης Παπαδημητρίου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι εξαιρετικός ηθοποιός, μπορεί να επιστρέψει και να κάνει παπάδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Χαβάη: 17χρονος διασώθηκε μετά από 11 ώρες πάνω σε ένα καγιάκ στον Ειρηνικό Ωκεανό

Ήταν πάνω σε ένα καγιάκ και δεν φορούσε σωσίβιο - Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωσή του από ναυαγοσώστη εκτός υπηρεσίας και λιμενικό -...

Title Greek Mafia: 4 δολοφονίες για λαθρεμπόριο καυσίμων και έλεγχο πρατηρίων

Ανηλεής πόλεμος για την κυριαρχία στο λαθρεμπόριο καυσίμων από την Greek Mafia ...

Δημοσκόπηση Alco: Προβάδισμα ΝΔ, ενισχυμένο το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές

Το ΠΑΣΟΚ έχει «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση, το οποίο ακολουθεί η Ελληνική Λύση ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει καθηλωμένος στην πέμπτη θέση, συγκεντρώνοντας ποσοστό...