Δημήτρης Παπανώτα για αποτελέσματα Ευρωεκλογών και Στέφανο Κασσελάκη: «Καλή χώνεψη»


Ένα «καυστικό» πολιτικό σχόλιο έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας προς τον Στέφανος Κασσελάκη και το ΣΥΡΙΖΑ για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, βρίσκοντας αφορμή από συζήτηση για τους Coldplay.

Σήμερα το πρωί της Δευτέρας (10.06.2024) η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Κώστας Φραγκολιάς επέλεξαν να ανοίξουν την εκπομπή φορώντας συλλεκτικά μπλουζάκια των Coldplay, οι οποίοι έδωσαν 2 ανεπανάληπτες συναυλίες το Σαββατοκύριακο. Ο Δημήτρης Παπανώτας, από το πάνελ του «Happy Day» σχολίασε τα δρώμενα αφήνοντας ένα υπονοούμενο για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο δημοσιογράφος είχε επιλέξει να κατέβει υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως μετά από κάποιες παλαιότερες δηλώσεις του αναφορικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές που βγήκαν στην επιφάνεια, ο Στέφανος Κασσελάκης τον καθαίρεσε αφήνοντάς τον εκτός ψηφοδελτίου.

Ο Δημήτρης Παπανώτας εμφανώς ενοχλημένος από την τεταμένη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, σχολίασε με 2 λέξεις το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης όπου η αξιωματική αντιπολίτευση συγκέντρωσε το ποσοστό 14,7%, πολύ χαμηλόαπό αυτό που περίμεναν και για το δεύτερο κόμμα του κοινοβουλίου.

«Αφού επιμένετε στους Coldplay, τον Μητσοτάκη τον ευχαρίστησε εκεί, ο άλλος που έτρεχε, τζάμπα και βερεσέ έτρεχε;», είπε αρχικά ο πρώην υποψήφιος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στη συνέχεια: «Ε, δεν τον ήξερε για να τον ευχαριστήσει».

«Φαντάσου!», είπε με τη σειρά του ο δημοσιογράφος.

«Εσύ τώρα ψάχνεις αφορμές για να πεις για τον Κασσελάκη, άσε να τα πεις στον Βερύκιο», του είπε η γνωστή παρουσιάστρια θέλοντας να αποφύγει τα σχόλια προς τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο σημείο αυτό Δημήτρης Παπανώτας ακούγεται να λέει: «Δεν έχω να πω τίποτα, καλή χώνεψη!», πετώντας «μπηχτή» για το αποτέλεσμα του κόμματος, του οποίου είχε υπάρξει μέλος.

To άρθρο Δημήτρης Παπανώτα για αποτελέσματα Ευρωεκλογών και Στέφανο Κασσελάκη: «Καλή χώνεψη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Νετανιάχου: Περίπου 50 από τους 97 ομήρους που κρατούνται στη Γάζα είναι ακόμη ζωντανοί

Κατά τη διάρκεια κατάπαυσης του πυρός που εφαρμόστηκε στα τέλη Νοεμβρίου, παλαιστινιακά ένοπλα κινήματα άφησαν ελεύθερους 105 ομήρους ...

Γεροβασίλη: Δεν θα είμαι υποψήφια – Να κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσει ο Κασσελάκης

Η Όλγα Γεροβασίλη μίλησε για όσα έχουν γίνει και όσα θα γίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, βάζοντας στο κάδρο προβλήματα και λύσεις ...