Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε με την Πάουλα Μπαντόσα στην Ελλάδα: «Είμαστε καλά μαζί, δεν είναι αλήθεια ότι δεν έχει αυτοπεποίθηση»


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή του στο Roland Garros και εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο μαζί με τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα.

Οι δυο τους είναι ξανά ζευγάρι, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Τσιτσιπάς στην κάμερα του ΑΝΤ1 που τους εντόπισε στο αεροδρόμιο, με τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή να σχολιάζει και μία πρόσφατη δήλωση της μητέρας του για την Πάουλα Μπαντόσα.

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά δεν είχε εμφανιστεί ενθουσιασμένη με την επανασύνδεση του ζευγαριού και χαρακτήρισε “κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση” την Ισπανίδα τενίστρια, γεγονός που διέψευσε ο γιος της. “Αδειάζοντας” ουσιαστικά την ίδια, ο Τσιτσιπάς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “δεν είναι αλήθεια αυτό, η κυρία Μπαντόσα έχει πάρα πολύ αυτοπεποίθηση”.

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα θα κάνουν λίγες ημέρες διακοπές στην Ελλάδα, πριν επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση.

To άρθρο Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε με την Πάουλα Μπαντόσα στην Ελλάδα: «Είμαστε καλά μαζί, δεν είναι αλήθεια ότι δεν έχει αυτοπεποίθηση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου ύστερα από ανατροπή τρακτέρ

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες...

Καλαμάτα: «Λουκέτο» σε beach bar μετά από καταγγελίες στο “MyCoast”

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε επίσης και το χρηματικό πρόστιμο...

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η Ελίζα Βόζεμπεργκ πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού

Η Ελίζα Βόζενπεργκ στην ομιλία της μετά την εκλογή της αφενός ευχαρίστησε τους συναδέλφους της, αφετέρου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα ελληνικά συμφέρονται και...

Ιαπωνία: Σκάνδαλο με συμπληρώματα – Παραιτήθηκαν οι πρόεδροι της εταιρείας

Τον Μάρτιο, η εταιρεία ανακάλεσε 5 από τα προϊόντα της, λέγοντας ότι είχε λάβει αναφορές για προβλήματα στα νεφρά από πελάτες  ...

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου ύστερα από ανατροπή τρακτέρ

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ασπροβάλτας. ...