Δολοφονία 11χρονης: Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 37χρονος



Ο δράστης της δολοφονίας νωρίτερα στάθηκε αδύνατο να μεταβεί στην εισαγγελία Πύργου καθώς συγγενείς του άτυχου κοριτσιού επιχείρησαν να τον λιντσάρουν. 

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 37χρονος από την Ηλεία ο οποίος φυγαδεύτηκε στο αστυνομικό μέγαρο Πύργου στο οποίο μετέβη ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείαςγια του απαγγείλει κατηγορίες. 

Νωρίτερα στάθηκε αδύνατο ο καθ΄ομολογίαν δράστης να μεταβεί στην εισαγγελία Πύργου καθώς συγγενείς του άτυχου κοριτσιού επιχείρησαν να τον λιντσάρουν. 

ο οποίος υπό αυστηρά μέτρα κατέθεσε στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας όπου πριν λίγο μετέβη  Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διαδικασία της ποινικής δίωξης σε βάρος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής.

Μεγάλη ένταση επικρατεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου όπου ο 37χρονος καθ΄ομολογία δολοφόνος της 11χρονης αναμενόταν να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Ωστόσο, λόγο της εκρηκτικής κατάστασης που επικρατεί απέξω το περιπολικό με το κατηγορούμενο έφτασε από το Δικαστικό Μέγαρο αλλά ο 37χρονος δεν καταφέρει να κατέβει από αυτό και έτσι για λόγους ασφαλείας αποχώρησε, χωρίς να απολογηθεί.

Play Video
Από το νωρίς το πρωί υπάρχει αυξημένη αστυνόμευση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου καθώς έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και συγχωριανοί της 11χρονης, με μια φωτογραφία της στα χέρια, περιμένοντας να δουν τον δράστη που στέρησε με τόσο φρικιαστικό τρόπο τη ζωή από το άτυχο κορίτσι.

Πηγή: skai.gr



Source link

Ροή Ειδήσεων

Ζάκυνθος: Προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα έλαβαν οι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στον Λαγανά

Ο Εισαγγελέας τούς απήγγειλε κατηγορίες για βαριές κακουργηματικές...

Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις ύψος από την Γιαροσλάβα Μάχουτσικ στο Diamond League

Η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ έκανε μία ιστορική εμφάνιση στο...

Θερινές εκτώσεις: Προσοχή στο καρτελάκι

Στόχος των εμπόρων είναι τζίρος άνω των περυσινών...

Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας Δευτέρα και Τρίτη στην Αθήνα

O Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Πολυχρόνης Κουλούρης ΠΝ θα υποδεχθεί και θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Αντιναύαρχο Καντίρ Γιλντίζ ...

Ζάκυνθος: Προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα έλαβαν οι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στον Λαγανά

Ο Εισαγγελέας τούς απήγγειλε κατηγορίες για βαριές κακουργηματικές πράξεις, και οι 14 παραμένουν κρατούμενοι ...

Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις ύψος από την Γιαροσλάβα Μάχουτσικ στο Diamond League

Η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ έκανε μία ιστορική εμφάνιση στο Diamond League του Παρισιού, καθώς με άλμα στα 2,10 μέτρα, πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο...