Θεσσαλονίκη: 33χρονος βούτηξε το κεφάλι γάτας σε ποτήρι με μπύρα και συνελήφθη



Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακοποίηση ζώου και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ένας 33χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ύστερα από καταγγελία ότι βούτηξε το κεφάλι μίας αδέσποτης γάτας σε ποτήρι με μπύρα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακοποίηση ζώου και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η καταγγελία έγινε χθες το βράδυ από νεαρό που καθόταν με την παρέα του σε καφετέρια των Αμπελοκήπων.

Όταν ο καταγγέλλων αντιλήφθηκε την πράξη του 33χρονου, τον κάλεσε να αφήσει ήσυχο το γατάκι. Εκείνος πάλι φέρεται να του απάντησε ότι «ήθελε να μεγαλώσει το γατάκι με την μπύρα».

Μετά την καταγγελία, ο 33χρονος, με καταγωγή από τη Γεωργία, προσήλθε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και με εντολή εισαγγελέα συνελήφθη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Source link

Ροή Ειδήσεων

Χαβάη: 17χρονος διασώθηκε μετά από 11 ώρες πάνω σε ένα καγιάκ στον Ειρηνικό Ωκεανό

Ήταν πάνω σε ένα καγιάκ και δεν φορούσε σωσίβιο - Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωσή του από ναυαγοσώστη εκτός υπηρεσίας και λιμενικό -...

Title Greek Mafia: 4 δολοφονίες για λαθρεμπόριο καυσίμων και έλεγχο πρατηρίων

Ανηλεής πόλεμος για την κυριαρχία στο λαθρεμπόριο καυσίμων από την Greek Mafia ...

Δημοσκόπηση Alco: Προβάδισμα ΝΔ, ενισχυμένο το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές

Το ΠΑΣΟΚ έχει «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση, το οποίο ακολουθεί η Ελληνική Λύση ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει καθηλωμένος στην πέμπτη θέση, συγκεντρώνοντας ποσοστό...