Ο Δημήτρης Μάρκος έκανε πανελλήνιο ρεκόρ και προκρίθηκε στον τελικό των 200 μέτρων ελεύθερου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης


Ο Δημήτρης Μάρκος είναι σε τρομερή κατάσταση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης του Βελιγραδίου και το επιβεβαίωσε με νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ελεύθερο.

Μετά το ασημένιο μετάλλιο στα 800 μέτρα ελεύθερο, ο Μάρκος πήρε την πρόκριση και στον τελικό των 200 μέτρων ελεύθερου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης, με χρόνο 1:46.46, καταρρίπτοντας έτσι το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (1:46.65).

Ο Έλληνας πρωταθλητής προκρίθηκε μάλιστα με τον τρίτο καλύτερο χρόνο στον τελικό, όντας πίσω μόνο από τους Νταβίντ Πόποβιτς (1:46.15) και Ντάνας Ράψις (1:46.44).

Στον τελικό θα αγωνιστεί όμως και ο Κώστας Εγγλεζάκης, που με χρόνο 1:47.34, έκανε από την πλευρά του, ατομικό ρεκόρ και χάρισε μία ακόμη επιτυχία στην Ελλάδα.

 

 

To άρθρο Ο Δημήτρης Μάρκος έκανε πανελλήνιο ρεκόρ και προκρίθηκε στον τελικό των 200 μέτρων ελεύθερου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Ζάκυνθος: Προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα έλαβαν οι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στον Λαγανά

Ο Εισαγγελέας τούς απήγγειλε κατηγορίες για βαριές κακουργηματικές...

Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις ύψος από την Γιαροσλάβα Μάχουτσικ στο Diamond League

Η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ έκανε μία ιστορική εμφάνιση στο...

Θερινές εκτώσεις: Προσοχή στο καρτελάκι

Στόχος των εμπόρων είναι τζίρος άνω των περυσινών...

Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας Δευτέρα και Τρίτη στην Αθήνα

O Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Πολυχρόνης Κουλούρης ΠΝ θα υποδεχθεί και θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Αντιναύαρχο Καντίρ Γιλντίζ ...

Ζάκυνθος: Προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα έλαβαν οι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στον Λαγανά

Ο Εισαγγελέας τούς απήγγειλε κατηγορίες για βαριές κακουργηματικές πράξεις, και οι 14 παραμένουν κρατούμενοι ...

Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις ύψος από την Γιαροσλάβα Μάχουτσικ στο Diamond League

Η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ έκανε μία ιστορική εμφάνιση στο Diamond League του Παρισιού, καθώς με άλμα στα 2,10 μέτρα, πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο...