Θρίλερ με χάπι εντ στην Καλιφόρνια – 4χρονος χάθηκε από την κατασκήνωση και βρέθηκε ύστερα από 22 ώρες στην έρημο


Αίσιο τέλος είχε μία υπόθεση εξαφάνισης ενός 4χρονου στην Καλιφόρνια. Ο μικρός χάθηκε από την κατασκήνωση και βρέθηκε ύστερα από 22 ώρες στην έρημο.

Αφού πέρασε 22 ώρες μόνο του στην έρημο, ένα 4χρονο αγόρι από την Καλιφόρνια χάθηκε από την κατασκήνωση στον Εθνικό Δρυμό της Σιέρα και βρέθηκε ασφαλές, δήλωσαν οι αρχές.

Μία ομάδα έρευνας και διάσωσης περίπου 50 αξιωματικών και εθελοντών στην Καλιφόρνια ξεκίνησε γύρω στις 11 το πρωί της 20ης Ιουνίου επιχείρηση, αφού ο 4χρονος αναφέρθηκε ως εξαφανισμένος από την κατασκήνωση που περιβάλλεται από πυκνό δάσος βόρεια του Φρέσνο.

Το αγόρι εθεάθη τελευταία φορά να φορά ένα σορτς και ένα μπλουζάκι, δήλωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Φρέσνο. Γύρω στις 8 το πρωί της 21ης Ιουνίου, το αγόρι ανακαλύφθηκε σε καλή κατάσταση «κουλουριασμένο κάτω από ένα δέντρο» κοντά σε μια λίμνη περίπου τέσσερα χιλιόμετρα από την κατασκήνωση «Rancheria» όπου βρισκόταν η οικογένειά του.

«Ήταν πεινασμένος και εξαντλημένος, αλλά κατά τα άλλα ήταν καλά στην υγεία του. Του πήραμε ένα σάντουιτς και μετά τον μεταφέραμε για να ξαναβρεθούν με τη μαμά και τον μπαμπά», ανέφερε το γραφείο του σερίφη στις 22 Ιουνίου μέσω Facebook.

Οι αξιωματούχοι λένε ότι το αγόρι απλώς απομακρύνθηκε και έχασε την αίσθηση της κατεύθυνσης. 

Το γραφείο του σερίφη ευχαρίστησε τα μέλη του κοινού που προσφέρθηκαν εθελοντικά να συμμετάσχουν στην έρευνα, «κρατούσαν τα μάτια τους ανοιχτά, διέδωσαν τη είδηση ​​στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έστειλαν προσευχές. Όλα αυτά βοήθησαν αναμφίβολα να τον φέρουμε στο σπίτι με ασφάλεια».

To άρθρο Θρίλερ με χάπι εντ στην Καλιφόρνια – 4χρονος χάθηκε από την κατασκήνωση και βρέθηκε ύστερα από 22 ώρες στην έρημο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων