Πέτρος Γαϊτάνος για Eurovision: Υπάρχει πολύ δαιμονική κατάσταση, άγριες φάτσες, τελετές, μαγείες, κέρατα


Στο «The 2Night Show» ο Πέτρος Γαϊτάνος. Ο γνωστός ερμηνευτής άνοιξε την καρδιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας για την πορεία του στη μουσική, ενώ εξέφρασε τη διαφωνία του με ορισμένες πτυχές του διαγωνισμού της Eurovision.

«Δεν χρειάζονται τόσο σεξουαλικές εμφανίσεις», απάντησε ο Πέτρος Γαϊτάνος όταν ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ποια είναι η άποψή του για την Eurovision.

«Η Eurovision έχει κάποια στοιχεία που με βρίσκουν απολύτως αντίθετο. Η εξωστρέφεια, η φιλαρέσκεια θεωρώ ότι ζημιώνουν τους νέους παρά τους ωφελούν. Επίσης, δεν μου αρέσει η τόση αναισχυντία, δεν χρειάζονται τόσο σεξουαλικές εμφανίσεις», εξήγησε ο δημοφιλής τραγουδιστής, ξεκαθαρίζοντας:

«Δεν θα πήγαινα στην Eurovision. Υπάρχει πολύ δαιμονική κατάσταση, άγριες φάτσες, τελετές, μαγείες, κέρατα. Αναρωτιέμαι σε τι ωφελεί όλο αυτό το πράγμα; Επίσης, υπάρχει μία αγγλόφωνη τάση, ενώ θα έπρεπε να είναι η κάθε χώρα με τη γλώσσα και τον πολιτισμό της».

 

«Το ότι έχω συνδεθεί τόσο στενά με το Πάσχα έχει να κάνει αφενός με το ότι είμαι από τους μοναδικούς που ασχολούνται τόσο εντατικά με τη θρησκευτική μουσική. Επίσης, υπήρξε πάρα πολύ μεγάλη προβολή και ζήτηση στο να με ακούει ο κόσμος να ψάλλω. Οι εκκλησιαστικοί μου δίσκοι έχουν πουλήσει εκατομμύρια», δηλώνει ο Πέτρος Γαϊτάνος.

«Αφετέρου, η πίστη μου στον Θεό ίσως με έκανε να παρασυρθώ και να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με το συγκεκριμένο μουσικό είδος», προσθέτει ο τραγουδιστής.

«Η τελευταία φορά που δούλεψα σε νυχτερινό κέντρο ήταν με τον Γιώργο Χατζηνάσιο, την Αλέξια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στα πρώτα του βήματα. Το 1991 τραγούδησα με Μητσιά, Ελένη Δήμου, Αρβανιτάκη και την επόμενη χρονιά με Μοσχολιού, Πουλόπουλο και Σπανό», περιγράφει αμέσως μετά ο Πέτρος Γαϊτάνος.

To άρθρο Πέτρος Γαϊτάνος για Eurovision: Υπάρχει πολύ δαιμονική κατάσταση, άγριες φάτσες, τελετές, μαγείες, κέρατα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου ύστερα από ανατροπή τρακτέρ

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες...

Καλαμάτα: «Λουκέτο» σε beach bar μετά από καταγγελίες στο “MyCoast”

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε επίσης και το χρηματικό πρόστιμο...

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η Ελίζα Βόζεμπεργκ πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού

Η Ελίζα Βόζενπεργκ στην ομιλία της μετά την εκλογή της αφενός ευχαρίστησε τους συναδέλφους της, αφετέρου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα ελληνικά συμφέρονται και...

Ιαπωνία: Σκάνδαλο με συμπληρώματα – Παραιτήθηκαν οι πρόεδροι της εταιρείας

Τον Μάρτιο, η εταιρεία ανακάλεσε 5 από τα προϊόντα της, λέγοντας ότι είχε λάβει αναφορές για προβλήματα στα νεφρά από πελάτες  ...

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου ύστερα από ανατροπή τρακτέρ

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ασπροβάλτας. ...