Αιμίλιος Χειλάκης για Αθηνά Μαξίμου: Μου ασκεί αιματηρή κριτική που δεν την δέχομαι εύκολα


Το αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών, Αθηνά Μαξίμου και Αιμίλιος Χειλάκης, κάθισαν δίπλα δίπλα στον καναπέ που τους φιλοξένησε, στο «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.

Οι Αθηνά Μαξίμου και Αιμίλιος Χειλάκης, κατά την παρουσία τους σήμερα (30.06.2024) στην εκπομπή, άνοιξαν τα χαρτιά τους για τη μακρόχρονη πορεία τους στο θέατρο, τις δύσκολες συνεργασίες αλλά και τις μεταξύ τους προστριβές.

«Είμαι άνθρωπος του συνόλου, οι άλλοι είναι ο παράδεισός σου και πολλές φορές η κόλαση. Αν κάποιος μου δημιουργεί πρόβλημα, δεν θα ξανασυνεργαστώ μαζί του, δεν θα συγκρουστώ μαζί του, εκτός αν το πράγμα πάει στον γκρεμό», δήλωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Οι “κακοποιημένοι” συχνά θα αναπαράξουν το μοντέλο της κακοποίησης. Εγώ έχω προσπαθήσει να μην κάνω σαν σκηνοθέτης αυτό που μου έκαναν, δηλαδή την μετριότητά τους να την επιβάλλουν σαν αυθεντία. Δεν δηλώνω αυθεντία σκηνοθέτης, είμαι ένας συνάδελφος που λέει την ιδέα και καθοδηγεί», επισήμανε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για τα αντίστοιχα περιστατικά στον χώρο του θεάτρου.

«Αν δεν θέλετε, δεν πειράζει, στο καλό! Ελάτε μαζί, γιατί σαν παλιός συνάδελφος, ξέρω δυο πράγματα παραπάνω. Έχω μια αισθητική ομολογουμένως καλή και πάμε να κάνουμε μια παράσταση», συμπληρώνει στην τοποθέτησή του ο Αιμίλιος Χειλάκης, ενώ παραδέχεται πως η Αθηνά Μαξίμου του ασκεί «αιματηρή κριτική», την οποία εκείνος ως πείσμων δεν τη δέχεται εύκολα.

To άρθρο Αιμίλιος Χειλάκης για Αθηνά Μαξίμου: Μου ασκεί αιματηρή κριτική που δεν την δέχομαι εύκολα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Η Εθνική Νέων Ανδρών έκανε χαμό στα αποδυτήρια: «Ελλάς ολε, ολε μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Eurobasket U20»

Δείτε τον χαμό στα αποδυτήρια της Εθνικής Νέων Ανδρών μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket U20. Η Εθνική Νέων Ανδρών επικράτησε του...

Η απίστευτη υποδοχή στον Γιώργο Βελισσάρη στη Λακωνία με καπνογόνα και κλαρκ με 100 κιλά γαρίφαλα

Επική υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι στο Γεράκι Λακωνίας ο Γιώργος Βελισσάρης, καλεσμένος του Συλλόγου Νέων του χωριού. Οι κάτοικοι στο Γεράκι Λακωνίας υποδέχθηκαν τον...