Μαντώ: Κρατάω τα πάντα από τη Eurovision


«Ήταν μια μαγική στιγμή στην καριέρα μου», λέει η Μαντώ.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια έδωσε η Μαντώ. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή της, τις αντιδράσεις θαυμασμού του κόσμου προς το πρόσωπό της, αλλά και τη Eurovision.

Έχεις δώσει συναυλίες σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Ποια ήταν η στιγμή που ένιωσες δέος πάνω στη σκηνή έχοντας τον κόσμο απέναντί σου;

Οταν έπαιξα στη Νέα Υόρκη, στο Madison Square Garden, μαζί με τον Δημήτρη Μητροπάνο, με τον οποίο κάναμε τότε περιοδεία στις ΗΠΑ και ήταν από κάτω περίπου 15.000 θεατές και κρατούσαν όλοι ελληνικές σημαίες. Αυτό είναι κάτι που δεν είχα βιώσει ποτέ ξανά μέχρι τότε, πραγματικά αισθάνθηκα δέος και έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου.

Υπήρξαν ποτέ ακραίες αντιδράσεις θαυμασμού προς το πρόσωπό σου, σε σημείο να φοβηθείς;

Σε σημείο να φοβηθώ, όχι. Εχουν υπάρξει όμως κάποιες ακραίες εκφράσεις θαυμασμού, όπως να έχουν κάνει τατουάζ με το πρόσωπό μου, να θέλουν ένα κομμάτι από το ρούχο μου ή μια τούφα από τα μαλλιά μου, να μην μπορώ να φύγω από συναυλία λόγω του πλήθους, τέτοια πράγματα…

Κεφάλαιο Eurovision. Τι κρατάς και τι πετάς από τη συμμετοχή σου με το «Never let you go» το 2003…

Κρατάω τα πάντα, θεωρώ πως ήταν μια μαγική στιγμή στην καριέρα μου, μια εμπειρία συγκλονιστική που αξίζει πραγματικά να τη ζήσει κάθε καλλιτέχνης. Γενικά μου άρεσε πολύ, απλά θα ήθελα να υπήρχε μεγαλύτερη υποστήριξη όσον αφορά τη συμμετοχή μας τότε. Από κει και πέρα εγώ είμαι καλλιτέχνις και πήγα να ερμηνεύσω, γι’ αυτό και επέλεξα ένα κομμάτι το οποίο μπορούσε να αναδείξει τις φωνητικές μου ικανότητες και όχι κάτι που να ήταν, ας πούμε, γραμμένο για Eurovision.

To άρθρο Μαντώ: Κρατάω τα πάντα από τη Eurovision δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων