Καταγγελία στον ΣΚΑΪ: Κομμένα ξερόκλαδα στοιβάζονται για μέρες στη ΔιώνηΩρολογιακή βόμβα σε κεντρικό δρόμο του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου

Άλλη μία καταγγελία πολιτών κατά των Δήμων που δεν μαζέυουν την καύσιμη ύλη από τα καθαρισμένα οικόπεδά τους, έφτασε στον ΣΚΑΙ. 

Αυτή την φορά στην κοινότητα της Διώνης, του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, κομμένα ξερόκλαδα – ωρολογιακή βόμβα, στοιβάζονται για μέρες στην άκρη των δρόμων, καθώς δεν περνούν τα φορτηγά του Δήμου για να τα συλλέξουν. 

Στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, μέσα στο πευκοδάσος και κοντά σε σπίτια, στοιβάζονται κομμένα ξερόκλαδα σε μήκος σχεδόν όλου του δρόμου. 

Παρά τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με τις φωτιές στην Αττική – αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα – η καύσιμη ύλη από τα καθαρισμένα οικόπεδα παραμένει εκτεθειμένη στους δρόμους καθώς ο Δήμος δεν προλαβαίνει την αποκομιδή τους. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, απαντώντας σε αντίστοιχη καταγγελία, η δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Δήμητρα Τσεβά,  δήλωσε ότι ο κάθε πολίτης που είναι υπεύθυνος για τον καθαρισμό του οικοπέδου του ( ή ο εργολάβος που ανέλαβε τον καθαρισμό) θα πρέπει ο ίδιος να μεταφέρει την καύσιμη ύλη στο οικόπεδο που έχει ορίσει ο Δήμος ως τόπο συγκέντρωσης, για να τα πάρουν από εκεί τα φορτηγά. 

«Δεν προλαβαίνουμε, έχουμε εκατοντάδες χιλιόμετρα. Οι πολίτες θα περιμένουν στη σειρά των αιτήσεων για να έρθουμε να τα πάρουμε». Όπως είπε μάλιστα, αυτή τη στιγμή είναι σε αναμονή περίπου 400 αιτήσεις. 

Πηγή: skai.grSource link

Ροή Ειδήσεων

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν δεσμεύεται να συνεχίσει την προεκλογική κούρσα

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Μπάιντεν έχει παγιδευτεί σε...

Ζέστη: 10 tips για να μην χάνουμε τον ύπνο μας

Η ζέστη φέτος είναι σα να μην έφυγε...

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για Αντούνα σύμφωνα με τους Μεξικανούς

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ κινούνται για την...

Οι 5 βασικοί κανόνες για το πρωϊνό που αν τους εφαρμόσεις θα αδυνατίσεις

Το πρωινό γεύμα προσφέρει στον οργανισμό μας την...

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν δεσμεύεται να συνεχίσει την προεκλογική κούρσα

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Μπάιντεν έχει παγιδευτεί σε μια δίνη πολιτικών πιέσεων να παραιτηθεί με τον ίδιο να μη δείχνει διατεθειμένος για κάτι...

Ζέστη: 10 tips για να μην χάνουμε τον ύπνο μας

Η ζέστη φέτος είναι σα να μην έφυγε ποτέ… Και η πολλή ζέστη μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ξεκούρασή μας και επομένως στην...

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για Αντούνα σύμφωνα με τους Μεξικανούς

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ κινούνται για την απόκτηση του Ουριέλ Αντούνα σύμφωνα με Μεξικανό δημοσιογράφο. Το όνομα του Ουριέλ Αντούνα έχει ακουστεί για...