Χριστίνα Μάνη: Το να παίζω τη σέξι κοπελίτσα σε ταινίες δεν μου έλεγε κάτι


«Δεν μου άρεσαν οι ρόλοι που μου έδιναν λόγω της εμφάνισής μου», δηλώνει η Χριστίνα Μάνη. Η γοητευτική πιανίστρια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show» εξηγώντας τους λόγους που την ανάγκασαν να εγκαταλείψει την υποκριτική.

Στο πλατό του «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Χριστίνα Μάνη αναφέρθηκε στην απόφαση να αφήσει για πάντα πίσω τον χώρο του θεάτρου και να ασχοληθεί με τη μουσική, καθώς είναι πιανίστρια.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μάνη εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «στον χώρο της υποκριτικής άκουσα και πολλά όχι, άκουσα και πολλά ναι. Δεν μου άρεσαν όμως οι ρόλοι που μου έδιναν λόγω της εμφάνισης μου. Με θεωρούσαν ωραία κοπέλα και θα μου έδιναν έναν ρόλο για μία σέξι κοπέλα, της διπλανής πόρτας, δύο σελιδούλες, ”μελέτησέ το και έλα να το κάνεις”. Δεν με γέμιζε αυτό, αλήθεια σου το λέω».

«Δηλαδή έχοντας έρθει από το Λονδίνο και έχοντας σπουδάσει θέατρο, το οποίο με μάγευε, το να πάω μετά στο Λος Άντζελες και να παίζω τη σέξι κοπελίτσα σε ταινίες δεν μου έλεγε κάτι. Σε κάποια φάση λέω στο βοηθό ατζέντη: ”Λούπε τέλος, δεν θέλω να μου ξαναστείλεις οντισιόν τον σέξι ρόλο είτε είναι για κάποια σειρά στο HBO είτε εδώ είτε εκεί. Δεν με ενδιαφέρει πια”. Επειδή όλα τα χρόνια στο Λος Άντζελες ένιωθα και αυτές τις νότες μοναξιάς έγραφα μουσική στο σπίτι μου, μόνη μου».

«Αυτό είναι έμφυτο. Παίζω πιάνο από τεσσάρων χρονών και είναι κάτι το οποίο δεν το σταμάτησα ποτέ. Πάντα μελετάω για ώρες στο πιάνο, απλά δεν ήταν μέχρι τότε το επάγγελμα μου», επισήμανε η Χριστίνα Μάνη.

To άρθρο Χριστίνα Μάνη: Το να παίζω τη σέξι κοπελίτσα σε ταινίες δεν μου έλεγε κάτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου ύστερα από ανατροπή τρακτέρ

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες...

Καλαμάτα: «Λουκέτο» σε beach bar μετά από καταγγελίες στο “MyCoast”

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε επίσης και το χρηματικό πρόστιμο...

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η Ελίζα Βόζεμπεργκ πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού

Η Ελίζα Βόζενπεργκ στην ομιλία της μετά την εκλογή της αφενός ευχαρίστησε τους συναδέλφους της, αφετέρου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα ελληνικά συμφέρονται και...

Ιαπωνία: Σκάνδαλο με συμπληρώματα – Παραιτήθηκαν οι πρόεδροι της εταιρείας

Τον Μάρτιο, η εταιρεία ανακάλεσε 5 από τα προϊόντα της, λέγοντας ότι είχε λάβει αναφορές για προβλήματα στα νεφρά από πελάτες  ...

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου ύστερα από ανατροπή τρακτέρ

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ασπροβάλτας. ...