Η Κατερίνα Λιόλιου κάνει διακοπές στη Μύκονο με τον σύντροφό της Χρήστο Παπατζανή


Στη Μύκονο βρέθηκε η γνωστή τραγουδίστρια, Κατερίνα Λιόλιου για να γεμίσει τις μπαταρίες της μετά την τεράστια επιτυχία που έχει γνωρίσει με τις τελευταίες της κυκλοφορίες.

Η Κατερίνα Λιόλιου εκτός από επιτυχημένη καλλιτέχνης, φαίνεται να διανύει μία πολύ καλή περίοδο στη ζωή της, αφού και τα προσωπικά της δείχνουν να πηγαίνουν καταπληκτικά. Η τραγουδίστρια είναι σε σχέση με τον head manager of bookings and productions της Panik Records, Χάρη Παπατζανή με τον οποίο πέρασε τις διακοπές της στη Μύκονο.

Το ζευγάρι φροντίζει να κρατά χαμηλό προφίλ και να μην κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις, θέλοντας να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Οι φορές άλλωστε που τους έχουμε δεν να εμφανίζονται μαζί είναι ελάχιστες, ενώ και στα social media η Κατερίνα Λιόλιου αποφεύγει να δημοσιεύει εικόνες που να αφορούν τη σχέση της.

Σε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, Κατερίνα Λιόλιου και Χάρης Παπατζανής αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι το νησί των ανέμων και να περάσουν μερικές χαλαρές στιγμές. Εκεί τους συνάντησε και ο φωτογραφικός φακός να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια.

Το ζευγάρι φέρεται να είναι μαζί περίπου εδώ και ένα χρόνο.

To άρθρο Η Κατερίνα Λιόλιου κάνει διακοπές στη Μύκονο με τον σύντροφό της Χρήστο Παπατζανή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου ύστερα από ανατροπή τρακτέρ

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες...

Καλαμάτα: «Λουκέτο» σε beach bar μετά από καταγγελίες στο “MyCoast”

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε επίσης και το χρηματικό πρόστιμο...

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η Ελίζα Βόζεμπεργκ πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού

Η Ελίζα Βόζενπεργκ στην ομιλία της μετά την εκλογή της αφενός ευχαρίστησε τους συναδέλφους της, αφετέρου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα ελληνικά συμφέρονται και...

Ιαπωνία: Σκάνδαλο με συμπληρώματα – Παραιτήθηκαν οι πρόεδροι της εταιρείας

Τον Μάρτιο, η εταιρεία ανακάλεσε 5 από τα προϊόντα της, λέγοντας ότι είχε λάβει αναφορές για προβλήματα στα νεφρά από πελάτες  ...

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου ύστερα από ανατροπή τρακτέρ

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ασπροβάλτας. ...