Σλούκας και Παπανικολάου για το Super Cup: Το «είμαστε στόχος για όλους τους αντιπάλους» και η «κομβική χρονιά»


Οι αρχηγοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, Κώστας Σλούκας και Κώστας Παπανικολάου, μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου, για το Super Cup.

Ο Κώστας Σλούκας ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός είναι πλέον η ομάδα που θέλουν όλοι να κερδίσουν και… προέτρεξε, αναφέροντας ότι ένας τελικός, Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού είναι πάντα ιδιαίτερος. Απ’ τη μεριά του, ο Κώστας Παπανικολάου στάθηκε στη συμπλήρωση 100 ετών για τους Πειραιώτες τη φετινή σεζόν και τόνισε πως είναι φυσιολογικό το γεγονός πως καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη στο Super Cup.

«Είναι οδηγός για μας είναι η περυσινή χρονιά. Είχε διακυμάνσεις, εντάσεις, αλλά τελικά ανταμειφθήκαμε. Οφείλουμε να παλέψουμε για τους καινούργιους μας στόχους και με την βοήθεια της τύχης να φτάσουμε και πάλι ψηλά. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας αλλά έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο. Οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά.

Είμαστε στόχος για όλους τους αντιπάλους και πρέπει να δείχνουμε το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Με σεβασμό στις άλλες δύο ομάδες, ένας τελικός Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερο. Θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε. Το 2009 και οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλά ρόστερ. Θα δείξει αν είναι καλύτερα φέτος ή ισάξια όταν θα γίνει στο τέλος το ταμείο» ανέφερε ο Κώστας Σλούκας.

«Εύχομαι όλοι να έχουν υγεία και να ζήσουμε μια καλή σεζόν. Για εμάς είναι ιδιαίτερη χρονιά γιατί ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής. Το να πετύχεις τους στόχους είναι το καύσιμο για κάθε αθλητή. Εύχομαι η δουλειά να μετουσιωθεί σε καλή εικόνα στο παρκέ. Από αύριο όλα θα κριθούν στις τέσσερις γραμμές.

Πρέπει να το κάνουμε με χαμόγελο αγάπη και αισιοδοξία. Είναι φυσιολογικό πως τέλη Σεπτεμβρίου δεν είναι καμία ομάδα έτοιμη. Η χρονιά είναι πάρα πολύ μεγάλη. Είναι καλό που δεν είμαστε έτοιμοι. Αλλά όταν μπαίνεις στο γήπεδο ο αθλητικός εγωισμός σε ωθεί για να δώσει το 100% και να κατακτήσεις τον τίτλο.

Υπάρχουν πρώτα οι ημιτελικοί και δεν είναι σωστό να μιλάμε για τελικό Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Όταν παίζεις για έναν τίτλο όμως δεν μετράει πόσο έτοιμος είσαι ή πόσο σημαντικός είναι ένας τίτλος. Αυτή τη στιγμή, είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και για μας είναι ο πιο σημαντικός αυτή την εποχή. Είμαστε σε κομβική χρονιά για τον σύλλογο, οπότε θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Για μένα δεν μπαίνει σύγκριση με την ομάδα του 2009. Το παρελθόν είναι παρελθόν, ζούμε κυρίως το τώρα» σχολίασε ο Κώστας Παπανικολάου.

To άρθρο Σλούκας και Παπανικολάου για το Super Cup: Το «είμαστε στόχος για όλους τους αντιπάλους» και η «κομβική χρονιά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Γερμανικός Τύπος: Συμφωνία με Τουρκία για απέλαση αιτούντων άσυλο

 Συμφωνία με την Τουρκία για απέλαση αιτούντων άσυλο ...

Άγιος Παντελεήμονας: Άνδρας με τραύμα από μαχαίρι στο ΑΤ για βοήθεια

 Άνδρας με τραύμα από μαχαίρι στο Αστυνομικό Τμήμα...

Κασσελάκης: Πρέπει να υπάρχει διαφάνεια στα αστυνομικά τμήματα

«Πρέπει να υπάρχει διαφάνεια στα αστυνομικά τμήματα», τόνισε. ...

Η ατμοσφαιρική ρύπανση αλλάζει τη δομή του παιδικού εγκεφάλου

H ατμοσφαιρική ρύπανση «δηλητηριάζει» τη ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων...

Άγιος Παντελεήμονας: Άνδρας με τραύμα από μαχαίρι στο ΑΤ για βοήθεια

 Άνδρας με τραύμα από μαχαίρι στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα για βοήθεια ...

Κασσελάκης: Πρέπει να υπάρχει διαφάνεια στα αστυνομικά τμήματα

«Πρέπει να υπάρχει διαφάνεια στα αστυνομικά τμήματα», τόνισε. ...