Καιρός : Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη



Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη  Τοπικές βροχές θα  σημειωθούν στα Β και κυρίως στα ΒΔ. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά.  Οι άνεμοι Ν – ΝΔ   3 με 5 μποφόρ και νότια της Πελοποννήσου τοπικά 6 μποφόρ.  Η  θερμοκρασία  θα ανέβει το μεσημέρι ως 28 με 29 και τοπικά έως 30  βαθμούς.  

Την Πέμπτη Τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στα  ΒΔ , τη Θράκη και το Α Αιγαίο . Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Άνεμοι Ν – ΝΔ 3 με 5  μποφόρ , και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί κατά 3 με 5 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. 

Την Παρασκευή πιθανότητα για λίγες βροχές στα ΒΔ  και  το Σάββατο τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Α Μακεδονία , τη Θράκη , το Β και Α  Αιγαίο. Την Κυριακή θα επικρατήσουν βοριάδες , και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Λίγες βροχές θα σημειωθούν στα Α και  Ν. 

Αττική                                                                                       

Καιρός σήμερα Γενικά αίθριος. Οι Άνεμοι: Δ 3 με 4 μποφόρ.  Θερμοκρασία: έως 29 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα.  Αραιή συννεφιά , κατά διαστήματα πιο πυκνή. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.  Θερμοκρασία: έως 26 με 27 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Νόμπελ Χημείας 2024: Στους David Baker, Demis Hassabis και John M. Jumper

Η Ακαδημία αποφάσισε να απονείμει το1/3 του βραβείου στον Baker και το άλλο μισό από κοινού στους Hassabis και Jumper, «για την πρόβλεψη...

Γεωργιάδης από Βουλή: «Μη διανοηθούν με μένα υπουργό να κλείσουν είσοδο νοσοκομείου»

Μετά από αναγγελθείσα κινητοποίηση στο Δαφνί, επεσήμανε ότι «το κλείσιμο εισόδου νοσοκομείου είναι παράνομη πράξη και επισείει ποινικές κυρώσεις» ...