Βιασμό από συνάδελφο της κατήγγειλε 26χρονη: Βγήκαν για ποτό και την παρέσυρε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας

Μια σοβαρή καταγγελία κατά συναδέλφου της έκανε μια 26χρονη κοπέλα, η οποία φέρεται να ξύπνησε γυμνή και κακοποιημένη δίπλα του μετά από μια βραδινή τους έξοδο. Η νεαρή υποστηρίζει ότι ο 52χρονος συνάδελφός της τη μέθυσε, την παρέσυρε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και τη βίασε.

Η 26χρονη κοπέλα, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε την 1η Μαΐου στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον συνάδελφό της το προηγούμενο βράδυ. Ο 52χρονος την είχε καλέσει σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας για τα γενέθλια του. Η νεαρή κοπέλα όμως κατέληξε – όπως καταγγέλλει – βρέθηκε το επόμενο πρωί γυμνή και βιασμένη σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η νεαρή κοπέλα, αφού διασκέδασαν σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και είχαν πιει κάποια ποτά, ο 52χρονος της πρότεινε να συνεχίσουν την διασκέδασή τους σε κάποιο άλλο μαγαζί. Βρέθηκαν λοιπόν σε κάποιο άλλο μπαρ, όπου εκεί οι δύο τους ήπιαν άλλα 4-5 ποτά.

Στη συνέχεια ο 52χρονος πρότεινε στην 26χρονη να την γυρίσει στο σπίτι της με το μηχανάκι του. Μετά από μερικές ώρες όμως η νεαρή κοπέλα – όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς – ξύπνησε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, με τον 52χρονο συνάδελφό της γυμνό δίπλα της.

Η 26χρονη κατέφυγε στο Τμήμα Αμπελοκήπων όπου υπέβαλε την καταγγελία με την υπόθεση πλέον να έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ροή Ειδήσεων

Θεσσαλονίκη: Ληστεία με αρπαγή στη Νέα Ευκαρπία

Ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας βρέθηκε στα χέρια των...

Καυτός θα είναι ο καιρός αύριο σε όλη τη χώρα

Ηλιόλουστος αναμένεται να είναι ο καιρός αύριο Σάββατο (2.7.2022)...

Καρπουζιά: Mυκητολογικές και εντομολογικές προσβολές στις πρώιμες καλλιέργειες

Έναρξη του τετρανύχου διαπιστώθηκε στις πρώιμες και μεσοπρώιμες...

ΠΑΣΟΚ για πληθωρισμό: Ως πότε η κυβέρνηση θα κάνει ότι δεν καταλαβαίνει;

Προτείνει πλαφόν στο ρεύμα, μείωση φορολογίας στα καύσιμα...

Θεσσαλονίκη: Ληστεία με αρπαγή στη Νέα Ευκαρπία

Ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας βρέθηκε στα χέρια των δραστών, όταν κυνηγώντας τους μπήκε στο αυτοκίνητό τους - Διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο με ελαφρά τραύματα  ...

Καυτός θα είναι ο καιρός αύριο σε όλη τη χώρα

Ηλιόλουστος αναμένεται να είναι ο καιρός αύριο Σάββατο (2.7.2022) σε ολόκληρη τη χώρα ενώ θα επικρατήσουν και δυσμενείς πυρομετεωρολογικές συνθήκες θα επικρατήσουν στα ανατολικά...

Καρπουζιά: Mυκητολογικές και εντομολογικές προσβολές στις πρώιμες καλλιέργειες

Έναρξη του τετρανύχου διαπιστώθηκε στις πρώιμες και μεσοπρώιμες καλλιέργειες με καρπουζιές στους νομούς Καρδίτσας, Τρικάλων, Λάρισας, Μαγνησίας και Φθιώτιδας και αναμένεται στις όψιμες.Οι...