Καταδίωξη διαρρηκτών στον Διόνυσο – Εμβόλισαν μηχανή της ΔΙΑΣ και διέφυγαν – Απείλησαν με όπλο και πολίτη

Ακόμη μια καταδίωξη διαρρηκτών από αστυνομικούς καταγράφηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (11.05.2022). Αυτή τη φορά όλα έγιναν στον Διόνυσο.

Οι διαρρήκτες επιχείρησαν σε σπίτι στον Διόνυσο και την ώρα που έφευγαν, εντοπίστηκαν από ομάδα της ΔΙΑΣ, που είχε ειδοποιηθεί από τους ιδιοκτήτες όταν κι εκείνοι διαπίστωσαν ότι κάποιος προσπαθούσε να μπει στο σπίτι τους. Οι αστυνομικοί άρχισαν αμέσως την καταδίωξη του σκουρόχρωμου αυτοκινήτου των δραστών της διάρρηξης.

Οι δράστες, σύμφωνα με το OPEN, δεν δίστασαν να εμβολίσουν τη μια από τις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ που τους καταδίωκαν, προκαλώντας ζημιές αλλά χωρίς να τραυματίσουν αστυνομικοί. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ έπεσαν την τελευταία στιγμή στην άσφαλτο και γλίτωσαν.

Οι δράστες κατάφεραν, έτσι, να διαφύγουν και να εξαφανιστούν, αφού κινήθηκαν προς την Κηφισιά και παρόλο που οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν, κάποια στιγμή έχασαν την οπτική επαφή.

Οι αρχές εξετάζουν αν το αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι διαρρήκτες είχε κλαπεί και από που.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, στο αυτοκίνητο που καταδίωξαν οι δικυκλιστές της ΔΙΑΣ επέβαιναν τρία ή τέσσερα άτομα.

Απείλησαν πολίτη με όπλο

Πριν ξεκινήσει η καταδίωξή τους από τους αστυνομικούς, κάτοικος του Διονύσου κατέθεσε ότι είδε το αυτοκίνητο των διαρρηκτών έξω από το σπίτι του και τρία άτομα ήταν μέσα σε αυτό. Ο γιος του, που εκείνη την ώρα επέστρεφε σπίτι, επιχείρησε να σταματήσει τους διαρρήκτες κι εκείνοι δεν δίστασαν να τον απειλήσουν με όπλο για να διαφύγουν!

Πέρα από τις πινακίδες του αυτοκινήτου, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει τις καταθέσεις των μαρτύρων αλλά και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που έχουν καταγράψει το μαύρο αυτοκίνητο και μέρος της διαδρομής του.

 

Ροή Ειδήσεων

Εθνική: Το αήττητο που έσπασε και η πρώτη νίκη της Κύπρου σε επίσημο ματς απέναντι στην Ελλάδα

Στη Λάρνακα σταμάτησε η απόλυτη πορεία της Εθνικής...

Αποδείξεις: Η εφαρμογή του appodixi και τα ποσά που θα λάβουν όσοι «καρφώνουν»

Με μία κίνηση «ματ» το υπουργείο Οικονομικών και...

Ελβετία – Covid-19: Θα καταστρέψουν πάνω από 10 εκατ. ληγμένες δόσεις εμβολίων της Moderna 

Το υπουργείο εξήγησε πως δεν έχει άλλες επιλογές,...

Επιδότηση για εγκατάσταση 250.000 μικρών φωτοβολταϊκών – Πως θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα

H ενέργεια που θα παράγεται από το φωτοβολταϊκό θα συμψηφίζεται (αφαιρείται) από την κατανάλωσηEνδιαφέρον εκδηλώνεται για την εγκατάσταση μικρών φωτοβολταϊκών μετά τις εξαγγελίες του Κυριάκου...

Εθνική: Το αήττητο που έσπασε και η πρώτη νίκη της Κύπρου σε επίσημο ματς απέναντι στην Ελλάδα

Στη Λάρνακα σταμάτησε η απόλυτη πορεία της Εθνικής ομάδας στον 2ο όμιλο της League C. Η Κύπρος υποχρέωσε την Ελλάδα στην πρώτη ήττα...

Αποδείξεις: Η εφαρμογή του appodixi και τα ποσά που θα λάβουν όσοι «καρφώνουν»

Με μία κίνηση «ματ» το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων πάει να καταφέρει σε ελάχιστο χρόνο ό,τι δεν έχει συμβεί...