Χρυσοχοΐδης: Έρχονται κι άλλα μέτρα τις επόμενες ημέρες (video)

-

Κι άλλα μέτρα θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Μιλώνστας στο MEGA ο υπουργός ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες θα εξειδικευτούν κι άλλο τα μέτρα, προκειμένου όπως είπε να αποτραπεί η διασπορά του κορονοϊού. “Ένα τρίτο κύμα θα είναι ολέθριο” τόνισε, και ζήτησε να ζητηθούν τα μέτρα για τα ρεβεγιόν.

Ανέφερε επίσης ότι η αστυνόμευση θα είναι πολύ έντονη προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί.Όπως είπε δε θα υπάρχουν ειδικά προστατευτικά στην πλατεία Συντάγματος, ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός, αλλά η παρουσία της αστυνομίας θα είναι έντονοι.

Σχετικά με το εμβόλιο, σημείωσε πως χιλιάδες αστυνομικοί θα είναι στη μεταφορά, στη φύλαξη του εμβολίου και στους εμβολιασμούς, υλοποιόντας ένα πολύ μεγάλο σχέδιο.

Σχετικά με τη Δυτική Αττική, υποστήριξε πως η πολιτεία έχει πάρει τα μέτρα που χρειάζεται και πως εξάπλωση υπάρχει επειδή κάποιοι δεν ακολουθούν τα μέτρα και κάνουν του κεφαλιού τους.

Σχετικά με την δήλωση που είχε κάνει στην Ελευσίνα ότι “αν χρειαστεί θα σφραγίσουμε και σπίτια”, τόνισε πως έχουν “σφραγιστεί” περιοχές όπου οι κάτοικοι δείχνουν να μη συμμορφώνονται.

Ωστόσο είπε πως στην 3η μέρα της εφαρμογής των σκληρών μέτρων, αυτά έχουν αποδώσει στο 100%.

Δεν απέκλεισε τις επόμενες ημέρες τα ίδια μέτρα να εφαρμοστούν και σε άλλες περιοχές.

Σχετικά με τη Βρετανία, υπογράμμισε πως ακόμα δεν έχει υπάρξει απόφαση για απαγόρευση των πτήσεων.

ΠΗΓΗnewsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ