Στο ΑΧΕΠΑ ο 61χρονος- Τραυματίστηκε στο κεφάλι

Στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» αναμένεται να διακομιστεί ο 61χρονος που έπεσε σε χαράδρα στον Όλυμπο και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr πρόκειται για έναν Ισραηλινό, ο οποίος νωρίτερα το πρωί, κατά τη διάρκεια πεζοπορίας, έπεσε σε χαράδρα 40 μέτρων στο ύψος του Χοντρού Μεσοράχι, με συνέπεια να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου με 11 άνδρες και δύο οχήματα ξεκίνησαν την επιχείρηση για τη μεταφορά του τραυματία από το καταφύγιο «Ζολώτα», στη θέση Πριόνια, ενώ στο συμβάν συνδράμουν και η ορειβατική ομάδα του καταφυγίου Ζολώτα αλλά και ελικόπτερο μέσω του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ., καθώς και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία για την αεροδιακομιδή του πεζοπόρου στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ».

Πηγή: Thess Today

Ροή Ειδήσεων

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα  ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η...

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται το πιο βαρύ πλήγμα από τις πυρκαγιές, καθώς υδραγωγείο και σπίτια καταστράφηκαν ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η οποία έχει στόχο, μεταξύ άλλων, να στηρίξει τα κράτη μέλη ώστε να καταπολεμήσουν τη λειψυδρία ...