Θάνατος Μαλένας – Ίριδας: Ασφυξία στον ύπνο έδειξαν καταθέσεις και πόρισμα ιατροδικαστώνΟι κακώσεις στην Μαλένα και την Ιρίδα προήλθε από παρατεταμένη άσκηση πίεσης στο πρόσωπό τους – Τα επίμαχα χρονικά διαστήματα θανάτων των δύο παιδιών παρούσα ήταν μόνο η Ρούλα Πισπιρίγκου, «δείχνουν» τα στοιχεία.

Ασφυκτικός θάνατος για Μαλένα και Ίριδα κατά την διάρκεια του ύπνου προκύπτει από το πόρισμα των ιατροδικαστών και τις καταθέσεις ιατρικού -νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και προσωπικού περιβάλλοντος της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Οι ιατροδικαστές Καρακούκης – Καλογριάς δεν έμειναν στις διαπιστώσεις των ιατρικών ευρημάτων, αλλά εξηγούν και αποδεικνύουν επιστημονικά πως οι κακώσεις στην Μαλένα και την Ιρίδα προήλθε από παρατεταμένη άσκηση πίεσης στο πρόσωπό τους.

Από τις καταθέσεις που έχουν λάβει οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, φαίνεται μάλιστα να προκύπτει ότι τα επίμαχα χρονικά διαστήματα θανάτων των δύο παιδιών παρούσα ήταν μόνο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τι είπε η αδερφή της 

Περίπου 10 ώρες κράτησε χθες η κατάθεσή της Δήμητρας Πισπιρίγκου στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Η ίδια είπε σχεδόν τα ίδια με την αρχική της κατάθεση. Υποβλήθηκε σε αρκετά πιεστικές ερωτήσεις από τους αστυνομικούς προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχουν ενδείξεις συνέργειας ή απόκρυψης του γεγονότος. Ωστόσο, στήριξε την αδερφή της, ενώ όταν την ρώτησαν για το πόρισμα των ιατροδικαστών εκείνη είπε χαρακτηριστικά:

«Γιατί να πιστέψω αυτό το πόρισμα και να μην πιστέψω τις πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις;»
 

Πηγή: skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Οι «χρυσές» επιχειρήσεις της πανδημίας σε κρίση

Εν μέσω της πανδημίας έκαναν την εμφάνισή τους...

Μηταράκης – Έβρος: Με την απειλή βίας η Τουρκία έσπρωξε τους μετανάστες στην Ελλάδα

Κινητοποίηση των ελληνικών αρχών για να βρεθεί η...

Αλλάζει η έδρα της Εθνικής: Στη Ριζούπολη το Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία

Την απόφαση να μεταφέρει την έδρα στην οποία...

Χαλάνδρι: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι γονείς της 8χρονης

Το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σε...

Οι «χρυσές» επιχειρήσεις της πανδημίας σε κρίση

Εν μέσω της πανδημίας έκαναν την εμφάνισή τους εντελώς ξαφνικά στην αγορά: νεοφυείς επιχειρήσεις όπως οι Gorillas και η Flink έστησαν ένα πυκνό...

Μηταράκης – Έβρος: Με την απειλή βίας η Τουρκία έσπρωξε τους μετανάστες στην Ελλάδα

Κινητοποίηση των ελληνικών αρχών για να βρεθεί η σορός του πεντάχρονου παιδιού και να ταφεί με αξιοπρέπεια. ...

Αλλάζει η έδρα της Εθνικής: Στη Ριζούπολη το Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία

Την απόφαση να μεταφέρει την έδρα στην οποία θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας της Εθνικής ομάδας για το Nations League, με αντίπαλο τη...