Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στον ελληνικό αθλητισμό: Ανήλικες αθλήτριες κατήγγειλαν παράγοντα της κολύμβησης

-

Τα δύο κορίτσια ανέφεραν ότι υπέστησαν κακοποίηση στην ηλικία των 10 ετών και για 2 χρόνια

Στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα δύο νέες καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο κορίτσια που αυτή τη στιγμή είναι κοντά στα 17 χρόνια έχουν ήδη δώσει κατάθεση στην Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση από ιδρυτικό μέλος Κολυμβητικού Ομίλου της Αττικής πριν από επτά χρόνια και ενώ ήταν στην ηλικία των 10 ετών. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να έπεσαν θύματα κακοποίησης από τον συγκεκριμένο παράγοντα για δυο ολόκληρα χρόνια.

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ ο 74χρονος (σήμερα) παράγοντας βρίσκεται ήδη στα χέρια των Αρχών και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του καναλιού είναι ήδη προφυλακισμένος.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο κορίτσια ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για όσα βίωσαν μετά και τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

Για περισσότερα Νέα και Ειδήσεις πατήστε για να εισέλθετε στην σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας κάνοντας – 👍Like

Πατήστε like για περισσότερα Νέα και Ειδήσεις

Δημοσιεύτηκε από Ειδήσεις Το Αεροδρόμιο στις Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ