Συγκινητικός διάλογος Πρύτανη του ΑΠΘ- Κούρο Ντουρμοχαμάντι στον ΣΚΑΪ“Μας δίνεις δύναμη, η επιτυχία σου δείχνει πως όταν πραγματικά θέλουμε κάτι το καταφέρνουμε” , τόνισε μέσω του ΣΚΑΪ 100.3 στον Κούρο Ντουρμοχαμάντι ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκος Παπαιωάννου.

Συγκινεί το “καλωσόρισμα” στον Κούρο Ντουρμοχαμάντι, τον Ιρανό πρόσφυγα που διέμενε στo camp της Μόριας και αρίστευσε στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2022, οπό τον Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκο Παπαιωάννου μέσω του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ.

Ο αριστεύσας νεαρός και ο Πρύτανης του ΑΠΘ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν κατά την διάρκεια του ραδιοφωνικού Mαγκαζίνο με τον Νίκο Στραβελάκη.

“Μας δίνεις δύναμη, η επιτυχία σου δείχνει πως όταν πραγματικά θέλουμε κάτι το καταφέρνουμε. Αυτή είναι η μεγάλη προσφορά σου, η μεγάλη εικόνα που δίνει σε όλα τα νέα παιδιά και όχι μόνο” , τόνισε στον Κούρο Ντουρμοχαμάντι ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκος Παπαιωάννου.

“Θα βρεις μια οικογένεια να σε αγκαλιάσει, θα βρεις συναδέλφους, καθηγητές και φοιτητές που θα είναι πάντα δίπλα σου” του επεσήμανε προσθέτοντας πως το πανεπιστήμιο έχει δομές για την στήριξη του φοιτητή σε ευρύτερο επίπεδο.

Ο Πρύτανης μάλιστα διαβεβαίωψσε τον Κούρο πως θα υπάρξει βοήθεια όσον αφορά την εξεύρεση κατοικίας τονίζοντας πως εάν θέλει ακόμη να διαμείνει σε εστία σαφώς και θα υπάρξει αυτή η δυνατότητα.

Ο κος Παπαιωάννου ανέφερε στον Κούρο πως η σκέψη του για σπουδές στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σου ΑΠΘ αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή καθώς ενδεικτικά αποφοιτήσας από τμήμα θεωρείται ένας εκ των 10 καλύτερων επιστημόνων παγκοσμίως στον τομέα της Πληροφορικής.

Από την πλευρά του ο Κούρος περιέγραψε πως από μικρός είχε όνειρο να ασχοληθεί με τους υπολογιστές και ήδη γνωρίζει μερικές γλώσσες προγραμματισμού. Έτσι μια σχολή όπως αυτή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών θα αποτελούσε χρήσιμο εφόδιο για το μέλλον του.

Πηγή: skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Γερμανία: Φυσικό αέριο για λιγότερο από τρεις μήνες

Μπορεί η Γερμανία να γεμίζει τις αποθήκες φυσικού...

ΗΠΑ: Ο ποταμός Κολοράντο εκπέμπει SOS

Ορισμένες αμερικανικές πολιτείες θα αναγκαστούν να μειώσουν την...

Σεισμός με συλλήψεις για δωροδοκία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι Ιάπωνες εισαγγελείς προχώρησαν σε συλλήψεις για...

Γερμανία: Φυσικό αέριο για λιγότερο από τρεις μήνες

Μπορεί η Γερμανία να γεμίζει τις αποθήκες φυσικού αερίου ταχύτερα από κάθε άλλη χρονιά, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να επαρκεί και ο χειμώνας...

ΗΠΑ: Ο ποταμός Κολοράντο εκπέμπει SOS

Ορισμένες αμερικανικές πολιτείες θα αναγκαστούν να μειώσουν την κατανάλωση νερού προκειμένου να αποφευχθούν «καταστροφικές» επιπτώσεις στον ποταμό Κολοράντο, καθώς η περιοχή είναι αντιμέτωπη...

Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ το ένα από τα αδέλφια που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι σε κρητικό γλέντι

Αφορμή για την επίθεση που δέχτηκαν τα δύο αδέλφια φαίνεται πως ήταν μία παρεξήγηση που προκλήθηκε ανάμεσα στους δύο νεαρούς και τον 25χρονο...