Η Γλυφάδα έβαλε τα γιορτινά της (Φωτό)

Τοποθετήθηκε ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός

Ο δήμαρχος Γλυφάδα, Γιώργος Παπανικολάου, ανακοίνωσε πως οι εργασίες τοποθέτησης των Χριστουγεννιάτικων στολισμών του δήμου, έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.

Ο κ. Παπανικολάου δήλωσε: «Φροντίσαμε και φέτος να στολίσουμε την πόλη μας εγκαίρως με πολύ ενθουσιασμό και φαντασία»

«Από μικρό παιδί θυμάμαι τη χαρά που κάναμε όταν ξεκινούσε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός» είπε και συνέχισε «τα χρόνια περνούν, το συναίσθημα αυτό όμως παραμένει αναλλοίωτο για τους μικρούς αλλά και για τους μεγάλους».

Για τον στολισμό ο δήμαρχος δήλωσε: «Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κάνοντας μία βόλτα στην πόλη μας, έχουμε ήδη τοποθετήσει κι ανάψει τα λαμπάκια στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους και στις πλατείες και συνεχίζουμε τον στολισμό με πολλές εκπλήξεις σε πολλές ακόμα γωνιές και σημεία τις επόμενες μέρες. Για να υποδεχτούμε όλοι μαζί τις γιορτινές μέρες τονώνοντας έτσι και την εμπορική κίνηση στην πόλη μας».

Τέλος ο κ. Παπανικολάου δήλωσε πως «ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς να ζήσουμε τα πιο όμορφα, τα πιο ζεστά Χριστούγεννα».

Χριστουγεννιάτικος στολισμός Γλυφάδα Χριστουγεννιάτικος στολισμός Γλυφάδα Χριστουγεννιάτικος στολισμός Γλυφάδα Χριστουγεννιάτικος στολισμός Γλυφάδα Χριστουγεννιάτικος στολισμός Γλυφάδα Χριστουγεννιάτικος στολισμός Γλυφάδα