Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Ελληνικό

-

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφτηκε σήμερα το εμβολιαστικό κέντρο στο Ελληνικό (Κέντρο Ξιφασκίας), εκεί ξεναγήθηκε στους χώρους που θα αρχίσουν να λειτουργούν από αύριο, 1η Απριλίου, με την ενεργοποίηση 24 εμβολιαστικών κέντρων.

Πρόεδρος Δημοκρατίας Ελληνικό

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχτηκαν ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς καθώς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Η κ. Σακελλαροπούλου δήλωσε:

«Θα ήθελα και πάλι να συγχαρώ τις Ένοπλες Δυνάμεις και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για αυτήν τη συνεργασία, και όλους όσους συνέβαλαν. Και βέβαια όλο το προσωπικό, παράλληλα με όλους τους ήρωες γιατρούς και υγειονομικούς, που δίνουν τη μάχη αυτήν τη στιγμή στα νοσοκομεία και στα υγειονομικά κέντρα της χώρας»

Πρόεδρος Δημοκρατίας Ελληνικό

Μετά την επίσκεψη της ΠτΔ κα. Σακελλαροπούλου στο εμβολιαστικό κέντρο Ελληνικού, ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είχαμε την τιμή να υποδεχθούμε στην πόλη μας, στο εμβολιαστικό κέντρο Ελληνικού, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας αξιότιμη κα. Σακελλαροπούλου μαζί με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά, τον ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγό κ. Φλώρο και τον Γ.Γ. Πρωτ. Υγείας κ. Θεμιστοκλέους.
Το εμβολιαστικό κέντρο της πόλης μας είναι πανέτοιμο, ώστε αύριο να υποδεχθεί τους πρώτους πολίτες. Εδώ θα γίνουν με ασφάλεια κι οργάνωση πολλά βήματα προς την “Ελευθερία”, ώστε να χτίσουμε ένα μεγάλο τείχος ανόσιας απέναντι στον κορωνοϊό.
Ευχαριστώ πολύ όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας αλλά και τους εργαζόμενους μας που συνέδραμαν στην γρήγορη αποπεράτωση του κέντρου».

Πρόεδρος Δημοκρατίας Ελληνικό

Ακολουθήστε μας στο facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ