Διαθέσιμη η κάρτα φιλάθλου του Ερμή Αργυρούπολης

Βρισκόμαστε στη μεταβατική περίοδο, λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και λίγο πριν την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η επόμενη αγωνιστική περίοδος, 2022 – 2023, είναι -ίσως- η πιο απαιτητική στη σύγχρονη ιστορία του Ερμή Αργυρούπολης, με όλα τα τμήματα να βρίσκονται σε υψηλές κατηγορίες, να κυνηγούν επιτυχίες και φυσικά όλο αυτό έχει ένα αρκετά σημαντικό κόστος, το οποίο δεν μπορεί να καλυφθεί μόνο με τις μηνιαίες συνδρομές, που για μία ακόμη χρονιά, κατορθώσαμε να κρατήσουμε στο μίνιμουμ.

Γι’ αυτόν το λόγο, έχουμε ήδη βγάλει την κάρτα φιλάθλου 2022 – 2023, που κοστίζει 20 ευρώ, έχει ισχύ ενός έτους και αποκλειστικός της σκοπός, είναι η στήριξη των αγωνιστικών τμημάτων του Ερμή καθώς και των Ακαδημιών. Αυτή η “έκτακτη”, αλλά με ετήσια διάρκεια, ενίσχυση, κρίνεται ως απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου και θα εκτιμούσαμε πολύ τη θετική σας διάθεση.

Η απόκτηση της κάρτας φιλάθλου, θα γίνεται αποκλειστικά από τη γραμματεία του Συλλόγου και την κ. Δέσποινα Τσαμπάση (6973616949).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ροή Ειδήσεων

Φωτιά τώρα στη Σπιάντζα Πύργου Ηλείας

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες...

Πανικός στην υποδοχή του Αλέξις Σάντσες από οπαδούς της Μαρσέιγ

Οι λεπτομέρειες απομένουν μόνο για να ανακοινωθεί και...

Ανδρουλάκης-Παρακολούθηση: Παρακρατικές μέθοδοι – Όχι ενημέρωση στο αυτί

Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζει πως η παράταξή...

G7: Η Μόσχα θέτει σε κίνδυνο τη Ζαπορίζια με την κατάληψη του σταθμού

Η Ομάδα των Επτά εκφράζει, επίσης, τη βαθιά...

Φωτιά τώρα στη Σπιάντζα Πύργου Ηλείας

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Φωτιά εκδηλώθηκε σε...

Πανικός στην υποδοχή του Αλέξις Σάντσες από οπαδούς της Μαρσέιγ

Οι λεπτομέρειες απομένουν μόνο για να ανακοινωθεί και επίσημα από την Μαρσέιγ ο Αλέξις Σάντσες ο οποίος άφησε την Ιταλία και την Ίντερ...

Ανδρουλάκης-Παρακολούθηση: Παρακρατικές μέθοδοι – Όχι ενημέρωση στο αυτί

Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζει πως η παράταξή του και η πλειοψηφία του δημοκρατικού κόσμου της χώρας, «σας δείχνει την πόρτα της εξόδου...