Συγγνώμη για την ταλαιπωρία των οδηγών στην παραλιακή από την Περιφέρεια

Συντήρηση του οδοστρώματος και στα δύο ρεύματα της παραλιακής λεωφόρου

Λόγω εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος και στα δύο ρεύματα της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης έως το ύψος του Γκολφ στην Γλυφάδα (ρεύμα προς Βάρκιζα ), έχει δημιουργηθεί ιδιαίτερη κίνηση στο σημείο. Στο πλαίσιο αυτό, η περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των οδηγών για την ταλαιπωρία που υφίστανται από χθες, Δευτέρα 12 Απριλίου.

Οι εργασίες προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ εντάσσονται στο μεγάλο έργο βελτίωσης και περιοδικής συντήρησης υποδομών στο πρωτεύον αστικό οδικό δίκτυο της Αττικής, συνολικού προϋπολογισμού 85 εκατ. ευρώ.

Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν τμηματικά και τα άλλα υποέργα σε συνολική επιφάνεια 45.000 τ.μ., ενώ στο ρεύμα προς Πειραιά η ανάλογη επιφάνεια επέμβασης εκτείνεται σε 30.000 τ.μ. .

Θα ακολουθήσει συντήρηση του ασφαλτοτάπητα της λεωφόρου Βουλιαγμένης συνολικού μήκους 12.000 μ. και στα δύο ρεύματα από τη συμβολή της με την οδό Καλύμνου έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, αναφερόμενος στο σημαντικό για την ασφάλεια των πολιτών αυτό έργο, επισήμανε: «Εστιάζουμε στην καλύτερη θωράκιση της οδικής ασφάλειας και στη συντήρηση επικίνδυνων σημείων, τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στην επικράτεια της Περιφέρειας Αττικής.

Προτεραιότητά μας είναι η μεγιστοποίηση των επιπέδων οδικής ασφάλειας. Με συγκεκριμένες παρεμβάσεις συμβάλλουμε, προκειμένου το οδικό δίκτυο μας να γίνει σύγχρονο και ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Δίνουμε προτεραιότητα σε σημεία υψηλής επικινδυνότητας».

Ακολουθήστε μας στο facebook

Ροή Ειδήσεων

Ενδοοικογενειακή βία: Πάνω από 2.000 τηλεφωνήματα στην γραμμή «SOS 15900»

Σε όλη την Ελλάδα λειτουργεί ένα δίκτυο υποστηρικτικών...

Κομισιόν: Η Ελλάδα βγαίνει από την ενισχυμένη εποπτεία στις 20 Αυγούστου

Μετά από ανταλλαγή απόψεων με τις ελληνικές αρχές,...

Μάντζος: Η κυβέρνηση να απαντήσει ποιος και γιατί θεώρησε τον Ανδρουλάκη κατάσκοπο

«Οι παλινωδίες της κυβέρνησης στη διαχείριση αυτής της...

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Κωνσταντινιά Τσολακίδου

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο, Πέμπτη 11...

Ενδοοικογενειακή βία: Πάνω από 2.000 τηλεφωνήματα στην γραμμή «SOS 15900»

Σε όλη την Ελλάδα λειτουργεί ένα δίκτυο υποστηρικτικών δομών που περιλαμβάνει: 44 συμβουλευτικά κέντρα στελεχωμένα με κοινωνιολόγους, ψυχολόγους και νομική υποστήριξη -τα οποία...

Κομισιόν: Η Ελλάδα βγαίνει από την ενισχυμένη εποπτεία στις 20 Αυγούστου

Μετά από ανταλλαγή απόψεων με τις ελληνικές αρχές, μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση του Eurogroup της 16ης Ιουνίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζει ότι η...

Μάντζος: Η κυβέρνηση να απαντήσει ποιος και γιατί θεώρησε τον Ανδρουλάκη κατάσκοπο

«Οι παλινωδίες της κυβέρνησης στη διαχείριση αυτής της βαθιάς θεσμικής κρίσης συνεχίζονται και με ευθύνη του πρωθυπουργού», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  ...