Ψηφιακή Εφαρμογή Υποστήριξης Επιχειρήσεων στο Παλαιό Φάληρο

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και τους επιχειρηματίες λιανικής, μέσω μιας εύχρηστης και ολοκληρωμένης διαδικτυακής πλατφόρμας, με σκοπό να καλυφθεί το μεγάλο κενό στην ψηφιακή πρόσβαση των επιχειρήσεων στους καταναλωτές.

Πρόκειται για το Agora Delivery, μια εφαρμογή για smart phones που παρέχεται δωρεάν από την Περιφέρεια Αττικής για όλο το 2021, με στόχο να παρέχει:

  • Εύκολη και άμεση πρόσβαση σε τοπικά καταστήματα στους καταναλωτές
  • Μία απλή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) που δεν χρειάζεται υψηλές γνώσεις τεχνολογίας, για έμπορους και επιχειρηματίες με ολοκληρωμένη παροχή ηλεκτρονικού καταστήματος άμεσα και εντελώς δωρεάν, με δυνατότητα παραγγελιοληψίας και εργαλεία μάρκετινγκ στο πελατολόγιό τους.
  • Δυνατότητα αποδοχής ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω ePOS
  • Υποστήριξη ταχυμεταφοράς παραγγελίας (delivery)

Χρήση της εφαρμογής μπορούν να κάνουν επιχειρήσεις εστίασης, λιανικής και παντός τύπου υπηρεσιών, ανεξάρτητα αν συμπεριλαμβάνονται ή όχι στους πληττόμενους από COVID-19 Κ.Α.Δ.

Τονίζεται ότι η παροχή και χρήση της εφαρμογής «Agora delivery” είναι μια δωρεάν δράση της Περιφέρειας Αττικής για να στηρίξει την επιχειρηματικότητα κατά την διάρκεια της πανδημίας και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συμμετέχει ενεργά στην προώθηση και την υιοθέτηση της δράσης αυτής, με στόχο την υποστήριξη της τοπικής αγοράς.

Υπεύθυνος συντονισμού και ένταξης επιχειρήσεων στην εφαρμογή ορίστηκε ο Αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας.

Η εφαρμογή για τους καταναλωτές, από όπου μπορούν να κάνουν τις αγορές τους, είναι διαθέσιμη δωρεάν σε IOS και Android με την ονομασία “Agora Delivery”.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται, μπαίνουν στο https://agora.delivery/ ή στο αντίστοιχο banner της ιστοσελίδας του Δήμου και κάνουν την εγγραφή τους. Για τηλεφωνική υποστήριξη μπορείτε να καλέσετε στο 210 3234175.

Ακολουθήστε μας στο facebook

Ροή Ειδήσεων

Δένδιας: Τα ελληνοτουρκικά μπορούν να επιλυθούν αν η Τουρκία αποδεχθεί το Διεθνές Δίκαιο

Σε ό,τι αφορά στο τρέχον χαρτοφυλάκιο του υπουργού...

Λαβρόφ: Η Ρωσία δεσμεύεται για «πλήρη προστασία» των εδαφών που θα προσαρτηθούν

Ερωτηθείς γιατί τόσο πολλοί Ρώσοι εγκαταλείπουν τη χώρα,...

Τουρκία: Πώς ο Ερντογάν… πουλάει iPhone στον Πούτιν

Καθώς στο τραπέζι ΗΠΑ και ΕΕ βρίσκονται στοχευμένες...

Τουρκία: Επικίνδυνοι ισχυρισμοί για μεταφορά αρμάτων μάχης σε Λέσβο και Σάμο 

Με φωτογραφίες που ελήφθησαν από τουρκικά drones, η...

Δένδιας: Τα ελληνοτουρκικά μπορούν να επιλυθούν αν η Τουρκία αποδεχθεί το Διεθνές Δίκαιο

Σε ό,τι αφορά στο τρέχον χαρτοφυλάκιο του υπουργού Εξωτερικών, ξεχωρίζει τις δύο συμφωνίες οριοθέτησης Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) με την Ιταλία και την...

Λαβρόφ: Η Ρωσία δεσμεύεται για «πλήρη προστασία» των εδαφών που θα προσαρτηθούν

Ερωτηθείς γιατί τόσο πολλοί Ρώσοι εγκαταλείπουν τη χώρα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, αναφέρθηκε στο δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης. ...

Τουρκία: Πώς ο Ερντογάν… πουλάει iPhone στον Πούτιν

Καθώς στο τραπέζι ΗΠΑ και ΕΕ βρίσκονται στοχευμένες κυρώσεις κατά της Τουρκίας, λόγω της προσέγγισης με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, αναλυτές εξηγούν πώς ο...