Ψηφιακή Εφαρμογή Υποστήριξης Επιχειρήσεων στο Παλαιό Φάληρο

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και τους επιχειρηματίες λιανικής, μέσω μιας εύχρηστης και ολοκληρωμένης διαδικτυακής πλατφόρμας, με σκοπό να καλυφθεί το μεγάλο κενό στην ψηφιακή πρόσβαση των επιχειρήσεων στους καταναλωτές.

Πρόκειται για το Agora Delivery, μια εφαρμογή για smart phones που παρέχεται δωρεάν από την Περιφέρεια Αττικής για όλο το 2021, με στόχο να παρέχει:

  • Εύκολη και άμεση πρόσβαση σε τοπικά καταστήματα στους καταναλωτές
  • Μία απλή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) που δεν χρειάζεται υψηλές γνώσεις τεχνολογίας, για έμπορους και επιχειρηματίες με ολοκληρωμένη παροχή ηλεκτρονικού καταστήματος άμεσα και εντελώς δωρεάν, με δυνατότητα παραγγελιοληψίας και εργαλεία μάρκετινγκ στο πελατολόγιό τους.
  • Δυνατότητα αποδοχής ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω ePOS
  • Υποστήριξη ταχυμεταφοράς παραγγελίας (delivery)

Χρήση της εφαρμογής μπορούν να κάνουν επιχειρήσεις εστίασης, λιανικής και παντός τύπου υπηρεσιών, ανεξάρτητα αν συμπεριλαμβάνονται ή όχι στους πληττόμενους από COVID-19 Κ.Α.Δ.

Τονίζεται ότι η παροχή και χρήση της εφαρμογής «Agora delivery” είναι μια δωρεάν δράση της Περιφέρειας Αττικής για να στηρίξει την επιχειρηματικότητα κατά την διάρκεια της πανδημίας και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συμμετέχει ενεργά στην προώθηση και την υιοθέτηση της δράσης αυτής, με στόχο την υποστήριξη της τοπικής αγοράς.

Υπεύθυνος συντονισμού και ένταξης επιχειρήσεων στην εφαρμογή ορίστηκε ο Αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας.

Η εφαρμογή για τους καταναλωτές, από όπου μπορούν να κάνουν τις αγορές τους, είναι διαθέσιμη δωρεάν σε IOS και Android με την ονομασία “Agora Delivery”.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται, μπαίνουν στο https://agora.delivery/ ή στο αντίστοιχο banner της ιστοσελίδας του Δήμου και κάνουν την εγγραφή τους. Για τηλεφωνική υποστήριξη μπορείτε να καλέσετε στο 210 3234175.

Ακολουθήστε μας στο facebook

Ροή Ειδήσεων

Τραγωδία στη Βοιωτία: Μηχάνημα έργων έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων

Τραγωδία στη Βοιωτία, με 58χρονο χειριστή μηχανημάτων έργων να...

Αποδεσμεύεται η αστυνομία από την επίδοση δικαστικών εγγράφων – Ψηφιοποιούνται οι διαδικασίες

Την Τετάρτη εισάγεται στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή προς επεξεργασία,...

Εξόφλησε την Gazprom σε ευρώ για φυσικό αέριο Απριλίου

Η ΔΕΠΑ κατέβαλε στη ρωσική Gazprom το αντίτιμο για...

Προσφυγικό: Η Τουρκία θέλει να διώξει 1 εκατ. Σύρους πρόσφυγες έως το 2023

Ένα από τα μεγάλα «αγκάθια» που αντιμετωπίζει ο Ταγίπ...

Τραγωδία στη Βοιωτία: Μηχάνημα έργων έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων

Τραγωδία στη Βοιωτία, με 58χρονο χειριστή μηχανημάτων έργων να χάνει τη ζωή του, όταν βρέθηκε με το επαγγελματικό του όχημα σε γκρεμό 100 μέτρων! Όπως...

Αποδεσμεύεται η αστυνομία από την επίδοση δικαστικών εγγράφων – Ψηφιοποιούνται οι διαδικασίες

Την Τετάρτη εισάγεται στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή προς επεξεργασία, το νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τίτλο «Ψηφιοποίηση των διαδικασιών επιδόσεων εγγράφων και...

Εξόφλησε την Gazprom σε ευρώ για φυσικό αέριο Απριλίου

Η ΔΕΠΑ κατέβαλε στη ρωσική Gazprom το αντίτιμο για τις προμήθειες φυσικού αερίου του Απριλίου 2022. Σύμφωνα με πληροφορίες η πληρωμή πραγματοποιήθηκε σε ευρώ. Όπως...