Ένα στρέμμα πράσινο είχε ο Άλιμος στον λόφο – Καρβούνιασε κι αυτό

-

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγες ημέρες σε έναν από τα ελάχιστα πράσινα σημεία του Αλίμου, στον λόφο Πανί. Οι κάτοικοι είδαν τον χάρο με τα μάτια τους καθώς έβλεπαν τις φλόγες να πλησιάζουν τα σπίτια τους.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβέστες από τον 8ο σταθμό του Ελληνικού και ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα δασοπροστασίας με ένα πυροσβεστικό και μία υδροφόρα από τον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης που συνέδραμε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς μετά από εντολή του δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου.

Οι δήμαρχοι που νοιάζονται για το περιβάλλον προστατεύουν ως κόρη οφθαλμού τα πράσινα σημεία της πόλης τους. Οργανώνουν ομάδες πολιτικής προστασίας, εγκαθιστούν σύγχρονα συστήματα πυρανίχνευσης με θερμικές κάμερες όπως έχουν κάνει οι δήμαρχοι Ελληνικού – Αργυρούπολης και Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, φροντίζουν τα περιαστικά τους δάση ενώ παράλληλα τα καθαρίζουν από ξερά κλαδιά και εστίες όπου μπορούν να δημιουργηθούν πυρκαγιές.

Φυσικά στον Άλιμο τίποτα από τα παραπάνω δεν γίνεται, καθώς προτεραιότητα του δημάρχου Αλίμου είναι οι αγορά πινάκων, υπόθεση για την οποία κατηγορείται για απιστία, και η δημιουργία φαντασμαγορικών ντοκιμαντέρ για να μάθουν οι δημότες του ότι ο κ. Κονδύλης δουλεύει 18 ώρες την ημέρα και τις υπόλοιπες 6 κάνει τον dj σε 3.000 άτομα στην παραλία του Αλίμου.

ΥΣ: κ. Κονδύλη η Πολιτική Προστασία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Αν δεν γνωρίζετε πως να την οργανώσετε φωνάξτε τουλάχιστον συναδέλφους σας δημάρχους να σας δείξουν τον τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ